BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Бандаловски скочи на Стойчо Стоилов

0
Иван Бандаловски
Снимка: lap.bg

Бившият футболист и капитан на ЦСКА Иван Бандаловски коментира изказването на Стойчо Стоилов, който се похвали, че през последните 4 години в касата на „Армията“ са постъпили над 20 милиона евро от продажбата на футболисти, които лично той е докарал в клуба.

Бандата заяви, че бившият главен мениджър на ЦСКА не трябва да бъде щастлив от този факт, а да погледне докъде е докарал отбора.

„Всеки който разбира малко от футбол и привлече за 6-7 години 100-тина футболисти в отбор с марка като ЦСКА, все ще продаде 7-8 от тях за 20 милиона евро. Отбори като Партизан, Цървена Звезда и Динамо (Загреб) правят тези пари за един трансферен прозорец. Така че господина да не бъде много щастлив от този факт, а да погледне докъде докарахте отбора, господин главен скаут, директор, треньор, вицепрезидент и администратор!“, написа Иван Бандаловски в социалните мрежи.


Видяно 22 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.