Бандаловски отново атакува Стойчо Стоилов

0
Иван Бандаловски
Снимка: lap.bg

Бившият защитник Иван Бандаловски продължава словесната престрелка с бившия директор на ЦСКА Стойчо Стоилов. Конфликтът между двамата се възроди в социалните мрежи през последните няколко дни. Преди около седмица Бандаловски за пореден път изрази недоволството си от това ръководство на „червените“, а само няколко дни по-късно бе по-конкретен, нападайки Стоилов с мотива, че с огромното текучество на „Армията“ абсолютно всеки би изкарал 20 милиона евро от футболисти.


Мениджърът отговори повече от подобаващо, като разпространи снимка на Бандата с причинилия зловеща катастрофа с две жертви по-рано този месец Георги Семерджиев. Стоилов добави и доста хапливо послание под кадъра.

По-малко от 24 часа след публикуваната снимка на Семерджиев и Бандаловски, бившият защитник на Партизан сподели снимка на Стоилов от миналата година и момента, в който мениджърът бе съборен и влачен на „Българска армия“, като написа: „Vox pópuli vox Déi („Глас народен — глас божи“)… Който разбрал, разбрал… „

Видяно 9 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.