Баждеков: Само ние, левскарите, може да помогнем на Левски

0
Константин Баждеков
Снимка: lap.bg

Бившият финансов директор на Левски и настоящ член на УС на клуба Константин Баждеков не съжалява, че Джоузеф Диксън не е купил акциите на „сините“. Той дори смята, че е станало по-добре, че Диксън няма да придобие Левски.

Баждеков каза, че когато се запознали с проекта на бизнесмена за Левски, всичко било много хубаво, но напомни българската поговорка, че много хубаво не е на хубаво.

Членът на УС на „сините“ призна, че е очаквал силни личности и доказани мъже в бизнеса и инвестициите да застанат зад Диксън, нещо, което не се е случило.

Според Баждеков сега единствено левскарите може да помогнат на клуба. Той е уверен, че има и други варианти за закрепване временно на Левски, които да позволят да се направи селекция и отбор, който да стартира в първенството.

Баждеков отчита, че глобалният проблем – обезпечаването на издръжката на Левски, остава, но трябвало да се действа стъпка по стъпка.


Видяно 37 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.