Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Лечева: Аз няма да съм пречка за новия стадион на ЦСКА

0
Весела Лечева
Снимка: lap.bg

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева засегна темата за новия стадион на ЦСКА. Тя уточни, че няма да бъде пречка за построяването на новото съоръжение, но според нея всички трябва да спазят ангажиментите си. „Искам само да кажа, че и аз, като човек от ЦСКА, повече от 20 години съм била част от този клуб с богата история и зная какво означава името ЦСКА. Затова съм сигурна, че феновете очакват едно добро и модерно съоръжение“, каза Лечева.

„Аз няма да бъда пречка за това, но от първия ден, от който съм застанала на този пост, съм твърдяла, че всеки трябва да изпълни поетите ангажименти и да бъде добросъвестен по отношение на ангажиментите, които се поемат, и в договорите, и в споразуменията“, допълни Весела Лечева.

„За съжаление, този анекс, който видях, че изтече по медиите, съм правила много запитвания по него и съм получава оскъдна информация от дружеството, което стопанисва този имот. Разбира се, още в началото, когато встъпих в длъжност, исках цялата информация по отношение на всички договори, анекси и тн., но или не ми беше предоставена, или получавах информация на парче. Това недоверие предизвика у мен желание да сменя целия борд на директорите на “Сердика спортни имоти”, защото това означава недоверие и от двете страни. Стои си старото ръководство, ние сме предложили ново, но то още не е вписано, не е влязло в действие и затова мога да кажа, че това създава проблем по отноешение на работата ни с дружеството и по отношение на това аз да определя дата кога да започне строителство, кога може да бъде приключи, тъй като не знам всички детайли”, заяви още Лечева.

Видяно 11 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.