„Армейски следобед“ и Бербатов зарадваха малчуганите

0
армейски следобед Димитър Бербатов
cska.bg

Десетки деца взеха участие във второто издание на новата инициатива на ЦСКА – „Армейски следобед“. Тя се проведе преди реванша срещу Македония Гьорче Петров от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Мероприятието започна в 17:00 часа следобед с DJ Cass. Програмата предвиждаще игра за точност, състезание за скорост с треньор от школата на клуба, турнир по джаги и семеен футбол. Освен това децата се включиха в специална обиколка на музея на спортната слава на ЦСКА.

На новия специален детски сектор легендата на българския футбол Димитър Бербатов се срещна с най-малките и направи преживяването им още по-специално.

За първи път „Армейски следобед“ се проведе преди мача с Арда (3:0) от първия кръг на efbet Лига. Инициативата се радва на голям интерес и е добър начин за скъсяването на дистанцията между ръководство и фенове.

Видяно 9 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.