Аризона допусна първа загуба от началото на сезона

0
грийн бей пакърс нфл
facebook.com/Packers

Отборът на Грийн Бей Пакърс нанесе първо поражение на Аризона Кардиналс в откриващия мач от 8-та седмица в Националната футболна лига по американски футбол. „Сирената“ взеха гостуването си на „кардиналите“ с 21:24 и по този начин убиха надеждите на домакините за перфектен сезон.

Над всички за гостите бе куотърбекът Аарън Роджърс – 184 чрда (22/37) и два тъчдауна. Ветеранът бе клиничен в най-заплетените моменти и не допусна нито един негов пас да попадне в чужди ръце. Нападението на Пакърс бе изключително разнообразно – 7 играчи хванаха пасове на Роджърс, като най-ефективен и търсен бе Аарън Джоунс с 7 хванати топки и 51 изминати ярда.

Куотърбекът на домакините – Кайл Мъри, нямаше най-добрата вечер. Младокът подаде за 274 чрда (22/33), но не подаде за нито един тъчдаун, а два от пасовете му попаднаха в защитата на Грийн Бей. Уайд-рисийвърът ДеАндре Хопкинс улови пасове за 66 ярда, което бе и най-доборот постижение за домакините. Мъри бе съборен и на два пъти на земята, а ефективността на отбора му при третите опити за прогрес бе едва 40%.

Аризона продължава да води във временното класиране на своята Национална западна футболна конференция с актив от 7 победи и 1 загуба, докато Грийн Бей също е водач с подобен актив в Националната северна футболна конференция.

Видяно 16 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.