Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Аржентина не иска да преиграва квалификацията с Бразилия

0
аржентина бразилия

Аржентинската футболна асоциация ще оспорва решението на ФИФА, според което прекратената в 5-та минута световна квалификация срещу Бразилия, трябва да бъде преиграна. Двата южноамерикански колоса трябваше да премерят сили на 5-ти септември 2021-ва, но двубоят бе прекъснат малко след началото му поради нарушаване на COVID правилата за карантина.

На терена нахлуха медицинскки лица и полиция, които твърдяха, че четирима от играчите на Аржентина са нарушили закона с влизането си в Бразилия, тъй като са дали грешна информация относно ковид статута си. В крайна сметка двубоят бе отложен за неопределена дата, но аржентинските медии тръбят, че ФИФА е изпратила писмо, в което нарежда на двете нации да проведат мача на 22-ри септември тази година. Служител на федерацията каза, че Аржентина ще отнесе жалбата си до Спортния арбитражен съд.

„Смятаме, че решението е несправедливо и вярваме, че Аржентина не е причинила отмяната на мача“, каза съветникът на  централата Андрес Урих пред аржентинската телевизия.

И Бразилия, и Аржентина вече си гарантираха своето място на Световното в Катар през 2022-ра и крайният резултат от подобна среща е без абсолютно никакво значение.

Видяно 40 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.