BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Антонио Конте: Заслужавам да се боря за повече от Топ 4

0
антонио конте тотнъм
facebook.com/antonioconteofficialpage

Страши треньорът на лондонския Тотнъм Антонио Конте сподели надеждите си, че това ще бъде последния му сезон начело на „шпорите“, в който той и енговия отбор се борят за място в Топ 4. Италианският специалист, който е печелил първенството на Италия с Ювентус и Интер и това на Англия с Челси, дойде начело на столичани през есента, заменяйки на поста Нуно Еспирито Санто.

Тотнъм се намираше в много слаба форма, но идването на Конте заздрави представянето на Хотспър и сега те са само на две точки от място в Топ 4. Въпреки това, Конте изрази надежда, че в разговорите с ръководството след края на този сезон ще се стигне до консенсус, че отбора трябва да има по-големи цели.

„Трябва да съм честен – в момента трябва да работим и да мислим само и единствено върху последните 5 мача“, заяви италианецът.

„Казвал съм го много пъти. В края на сезона ще седна да говоря с ръководството и ще го направя с удоволствие, ще бъде градивен диалог. Ще говорим и ще се опитаме да намерим възможно най-доброто решение за всички. Това трябва да е ясно.

„Пак казвам, не забравяйте, че аз съм човек, който иска да има цели и амбиции, не просто да се боря за място в Шампионска лига или Лига Европа. Искам да се боря за нещо повече, за много повече. Заслужил съм си го“, допълни Конте.

Видяно 14 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.