BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Антон Карачанаков вече не е играч на Пирин

0
Антон Карачанаков
Интервю с Антон Карачанаков.

Пирин (Благоевград) се раздели с една от звездите си – Антон Карачанаков. От клубя обявиха, че и Спас Георгиев няма да е футболист на „орлетата“ от новия сезон.

Те играха за отбора през последните два сезона и имаха голям принос за завръщането му в елита, а след това и утвърждаването в него.

„Със сърцатите си изяви, Антон и Спас спечелиха сърцата на привържениците и ще останат завинаги част от пиринското семейство на „Гнездото“! ФК Пирин сърдечно благодари на двамата! Пожелаваме много здраве и бъдещи успехи в професионалните им кариери“, съобщиха от клуба.

Карачанаков започна кариерата си именно в Пирин, откъдето отиде да играе за ЦСКА. Носил е фланелката на Ботев (Пловдив), Славия, Берое и Царско село, както и на чуждестранните Балтика, Краковия.

Видяно 15 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.