Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Анте Шимунджа порица действията на Сисиньо

0
Анте Шимунджа
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа коментира загубата на неговите възпитаници от Локомотив (София) с 0:1 в столичния квартал „Надежда“.

Специалистът е на мнение, че дори с човек по-малко разградчани са били по-добрият отбор на терена и определено не са залдужавали да паднат.

„Загубихме и не сме щастливи от този резултат, но когато останахме с 10 човека, стана много трудно за нас. Каквото и да кажа за червения картон, ще бъде малко. Сисиньо е опитен футболист и аз не харесвам това, което той направи. Аз вярвам на неговия опит, но не харесвам това, което направи“, призна Шимунджа. 

„Ние създадохме повече положения от тях, но проблемът е, че не успяхме да реализираме гол. Те успяха да се възползват от една от техните възможности и се стигна до този резултат. Дори с 10 човека бяхме по-добрият отбор. Във всяко едно отношение превъзхождахме съперника, но такива неща се случват.“

„Не ни харесва да не печелим. Трябва да побеждаваме във всеки мач. Трябва да се прегрупираме и всеки един от футболистите трябва да помисли на какво се дължат тези два резултата. Аз съм доволен от тяхното представяне“, изненадващо обяви Шимунджа.

Видяно 5 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.