Алън Пардю може набързо да се превърне в „червен“ любимец

0
Алън Пардю
Снимка: Facebook

Британският треньор Алън Пардю е световноизвестно име. Специалисти от неговия ранг рядко се съгласяват да водят някой български отбор. Е, сега той на пожар застана на скамейката на „червените“, но това е факт.

При това го направи в един много труден момент за най-титулувания български отбор. 

Само около 48 часа преди Вечното дерби срещу Левски Пардю се нае с тежката задача да изведе тима. Очакват се много зрители на Националния стадион „Васил Левски“, като по традиция този мач се явява по-специален от останалите.

При победа за ЦСКА Алан набързо ще се превърне в новия любимец на „червена“ България.

Казват, че всички помнят победителите и вероятно първият роден във Великобритания треньор на „армейците“ набързо ще влезе във фенския фолклор.

Самата му поява в червен екип вече предизвика вълна от коментари в интернет. Присъствието му на скамейката пък ще бъде голяма реклама за 31-кратните шампиони и със сигурност ще бъде отразено в цяла Западна Европа.

Все още не се знае дали би се съгласил да поеме отбора за постоянно като старши треньор. Но при няколко важни победи – кой знае, защо пък не.

Предстои да разберем как ще подейства „Ефектът Пардю“ в ЦСКА.

Видяно 33 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.