Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Алън Пардю: Много неща трябва да се променят, за да остана треньор на ЦСКА

0
алън пардю цска
Снимка: lap.bg

Временният наставник на ЦСКА Алън Пардю заяви, че ще проведе разговори с клубното ръководство, но много неща ще трябва да се променят, ако английският специалист получи поста за постояно. Това заяви 60-годишният британец, който изведе „армейците“ за своя втори мач след напускането на Стойчо Младенов. За негово нещастие, ЦСКА изигра един от най-слабите мачове в цялата си 74-годишна история. „Червените“ все пак ще играят на трети пореден финал за Купата на България, след като победиха Славия след дузпи.

„Много неща се объркаха за нас тази вечер. Славия ни вкара два много красиви гола и след това те диктуваха случаващото се на игрището. За нас бе особено важно да не допуснем и трето попадение, което щеше да приключи мача.

„Футболистите ми дори на тренировка се справят по-добре, не беше никак комфортна вечер. Началото ни смути психически. Бързите им голове разбиха плановете ни.

„Ще говорим с клуба за оставането ми, но за този кратък период направих добра връзка с игачите. Аз се наслаждавам на прекараното време и на тези два мача, въпреки че бяха сложни. Ще бъда директен с ръководството, но ако остана като мениджър, нещата трябва много да се променят“, добави Пардю.

Видяно 44 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.