BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Агуеро може да спре с футбола

0
Барселона
Снимка: Twitter

Съществува вероятност Серхио Агуеро повече да не играе футбол заради болното си сърце. Лекарите са установили, че неговите проблеми са по-сериозни и вече са го информирали, че има реална опасност той да не успее да се завърне на терена.

Преди десетина дни по време на мач на Барселона аржентинският нападател напусна принудително терена, тъй като дишаше трудно, а в болницата бе диагностициран с аритмия. Беше съобщено, че в следващите три месеца Агуеро със сигурност няма да играе, като в зависимост от темповете на лечението му ще се решава колко време ще продължи неговото ъзстановяване и дали ще може да поднови кариерата си на професионален футболист.

За да се запознаят със здравословното състояние на Серхио Агуеро, в Барселона пристигнаха и лекарите на аржентинския национален отбор. Съотборниците на Агуеро му оказват пълна подкрепа, а Ансу Фати му посвети гола си срещу Динамо в Киев.

Видяно 24 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.