Агентът на Кайседо заплаши ЦСКА

0
Жорди Кайседо
Снимка: lap.bg

Агентът на Жорди Кайседо обвини ръководството на ЦСКА, че се опитва провали трансфера на футболиста. Ернан Банато разкри, че наистина са искали да преговарят с шефовете на клуба от Борисовата градина, но те самите не знаели какво искат.

„Поискахме от ЦСКА да ни дадат официален отговор на офертата от Бешикташ, но те не го направиха. ЦСКА ме принуждава да търся различни варианти, за да преместя Жорди в друг клуб. Направих много оферти на ЦСКА, но те не ми отговориха на нито една. Без съмнение ЦСКА ще съжалява, тъй като Кайседо има откупна клауза в размер на 2.5 милиона евро и ако някой клуб я плати, те няма да имат избор и ще бъдат принудени да го продадат“, кадза Банато.

„Струва си да поясня, че ако даден играч печели 10 хиляди, а на друго място може да печели 80 хиляди, със сигурност би искал да отиде в новия си клуб. Жорди даде много на ЦСКА и сега може да донесе много пари на клуба, но собствениците искат повече и заради това може да загубят“, каза още Ернан Банато.

Видяно 24 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.