BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Агентът на Кайседо: От ЦСКА не са ме търсили за Жорди

0
Жорди Кайседо ЦСКА

Агентът на Жорди Кайседо Ернан Банято потвърди информациите, че еквадорецът се намира в София. Импресариото добави, че това е така, защото чака да пристигне загубения си багаж.

Банято нападна ръководството на „червените“, че не се свързват с него, а само му изпращат заплашителни съобщения по телефона. Не е ясно обаче защо самият футболист не отговаря на клуба, това мениджърът явно пропуска. 

„Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дали знам нещо за Жорди? Отговорът е НЕ! Единственото, което правеха, е да ми пращат заплашителни съобщения по телефона“, сподели Ернан Банято. 

„Всичко с Жорди е наред. Играчът изчаква в София, тъй като загуби багажа си при полета наобратно към Европа. Кайседо кацна сряда вечерта в София и е в очакване да продължи подготовката си“.

„Смятам, че някакви призраци преследват този клуб. Съвсем скоро ще излезем с официално съобщение по темата. От ЦСКА не са се свързвали с мен да проверят какво става с Жорди. Единствено ни изпращаха правни писма.“

„Това с публикацията им в социалните мрежи и каналите на отбора не е нормално. Те не са се свързали с нас, а изкарват информация за Жорди в днешния ден. Съвсем скоро той ще замине за Австрия, където се готви ЦСКА. Багажът му следва да пристигне в петък в София“, заяви агентът.

Видяно 24 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.