Агент провали силен трансфер на Лудогорец

0
мавис чибота лудогорец
Снимка: lap.bg

Босненският национал Боян Настич е бил на крачка от договор с Лудогорец, но алчен агент е провалил преминаването му при шампионите. За това разказа самоят играч, а въпросният трансфер е трябвало да се случи през 2019 година.

„Играех в Генк, но се разбрах с клуба да прекратя договора си, за да мога да получа добри условия в друг отбор. Бях в националния отбор, играех редовно и имах добра биография. Казах на мениджъра ми да търси добра възможност и имах оферти от Погон, Цървена звезда и Лудогорец, както и Бешикташ. Говорих с хора от клубовете, обясних какво искам и ги препратих към мениджъра ми. След което преговорите изведнъж приключваха“, спомня си футболиста.

„Попитах го директно – как е възможно да съм свободен играч с добра биография, да имам оферти, а да не се случва нищо. Той ми обясни, че проблемът е в парите. Не искши да изпълняват нашите условия. Бях с този агент 10 години и винги съм бил доволен. Но разбрах, че проблемът е бил в него и е искал повече пари за себе си. БАТЕ Борисов ми предложи отлични условия, но искаха да прекратя отношенията си с този мениджър. Чудех се какво да правя, но нямах клуб, а нямаше много време да намеря такъв. И скъсах договора си с него, след което отидох в БАТЕ”, добави Настич.

Видяно 9 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.