Адвокатът на ЦСКА: Има разминаване за „Армията“, вината не е в нас

0
Станислав Трендафилов
Източник: Twitter

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов отговори на шефа на „Сердика спортни имоти“ Людмил Лазаров от вчера.

Представителят на „червените“ съобщи, че има разминаване в посочените суми.

„Струва ми се, че има някакво разминаване или объркване у представителя на „Сердика спортни имоти“. Той казва, че ЦСКА трябва да преведе 8 милиона лева или 25 процента от капитала на съвместното дружество. 8 милиона обаче са 25 процента от 32 милиона лева, което беше старата оценка на „Армията“ и Панчарево. Както е известно, впоследствие беше изготвена нова оценка и тя е на стойност 23,3 милиона. А 25 процента от тази сума е 5,8 милиона лева“, Трендафилов сподели пред „Тема спорт“.

Българска армия ЦСКА

Адвокатът не знае на какво се дължи разминаването. Сподели още, че скоро не е присъствал на среща със „Сердика“ и че е възможно ръководството на ЦСКА да е имало такава, но той да не е запознат.

Трендафилов забеляза още един потенциален проблем в думите на Лазаров.

„Той говори за изваждане на строителни разрешения. Добре, но тези разрешения трябва да се извадят от името на „Сердика“, а не от ЦСКА. Клубът няма такова право. Така че не съм напълно убеден, че топката е в полето на ЦСКА. Иначе е напълно естествено разрешенията да са причина за притеснение при такава голяма инвестиция“, допълни адвокатът на най-титулувания отбор в България.

Видяно 21 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.