ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Адриан Андреев впечатли с обрат срещу испанец

0
Адриан Андреев
Снимка: lap.bg

Втората ракета на България Адриан Андреев победи представител на домакините в първия кръг на турнира от сериите „Чаланджър“ в Лeс Франкесас дел Вайес (Испания). Надпреварата е с награден фонд 73 хиляди евро.

Нашето момче елиминира участващия с „уайлд кард“ представител на домакините Даниел Мерида с 4:6, 6:1, 6:3.

Младият българин допусна два ранни пробива и нямаше шанс за обрат през първия сет, но след това напипа ритъма си и започна да показва обичайната за себе си игра.

Андреев влезе в серия от пет поредни гейма и нямаше никакви проблеми да затвори втората част на 1.

Съперниците бяха равностойни в началото на третия сет, но след това софианецът вдигна оборотите и успя да затвори срещата с втория си мач пойнт. Единият от взетите пробиви пък беше на 0.

Към момента Андреев е на 197-ото място в ранглистата на ATP. Съперник на втората ракета на България по-нататък ще бъде победителят от мача Стивън Дийц (Канада) – Гащао Елиаш (Португалия).

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.