BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Аарън Роджърс бе избран за Най-полезен играч в NFL

0
нфл аарън роджърс

Куотърбекът на Грийн Бей Пакърс Аарън Роджърс бе избран за Най-полезен играч в Националната футболна лига на САЩ. 38-годишният ветеран печели приза за втора поредна година и общо за 4-ти път в своята славна кариера. Той се превръща в едва втория състезател в историята на НФЛ, който има 4 MVP приза. Другият е Пейтън Менинг с 5.

39 от 50-те журналисти, които имат право на вот, са дали гласа си за лидера на „Сирената“. 10 са предпочели Том Брейди и само един е дал гласа си за уайд-рисийвърът на Лос Анджелис Рамс Куупър Куп.

Изминалият сезон бе един от най-впечатляващите в и без това брилянтната кариера на американеца – 68.9% успешни подавания, рейтинг на подаваният от 111.9 и баланс от 13 победи и едва 3 загуби в редовния сезон. Роджърс подаде за 37 тъчдауна и отбеляза още три с топка в ръце. Аарън бе съборен от противниковата защита 30 пъти през сезона, но нито един път не изгуби топката и не даде притежание на дугия отбор.

Видяно 52 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.