Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

А ако вместо Илиан беше Пенев или Шимунджа?

0
Илиан Илиев
Снимка: lap.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев получи тежко наказание от четири мача заради обида към длъжностно лице. Това вероятно е най-сериозната санкция за такова провинение в историята на родния футбол.

Оказа се, че Илиан е най-черният за БФС. Не се знае какво точно е казал треньора на Черно море на съдиите, но тяхната грешка бе очевадна и то в много важен и напрегнат момент от мача. Това би изкарало от нерви всеки един треньор, футболист, фен… Но явно само Илиан използва тежки думи по адрес на съдиите.

Със сигурност чернодрешковците у нас, които доста често с право да обиждани, са чували и по-неприятни думи от тези на Илиев. Делегатът може би е прекалил в желанието си да бъде точен в доклада си. Но да накажеш най-важния човек в един отбор за четири мача?!

Въпросът е дали следващите кръгове БФС ще запази тази тенденция да налага тежки наказания и глоби или просто си намира черна овца и използва случая за назидание. Интересно би било да видим ако треньор на водещ отбор у нас каже нещо на съдиите за картон. Дали и тогава ще има 4 мача? Дали ако това е Любо Пенев, наказанието пак ще е такова? Дали ако съдиите разберат какво казва Анте Шимунджа, ДК би го наказала за 4 мача? А дано, ама надали!
Видяно 27 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.