900 фенове платиха, за да станат собственици на Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Сдружението „Левски на левскарите“ вече има 900 членове. Всеки от тях е платил по 200 лева, което му дава право да участва на бъдещи Общи събрания и на тях да избира президент и членове на НС на „сините“.

„Скъпи левскари, днес записахме член номер 900 на сдружението. Благодарим ви за доверието, отдадеността и  търпението. Можем ли да станем 1000 още в събота? Ще ви очакваме в нашия офис на „Герена“ преди мача със Спартак Варна, където ще приемаме нови членове между 18,30 и 20,45 часа.

В случай че не можете да дойдете на място, имате възможност да се запишете по имейл, изпращайки своята попълнена молба и копие от платежно нареждане за платен членски внос на адрес: members@levskarite.bg. Повече информация ще откриете на levskarite.bg/stani-chlen. Само Левски“, пишат от сдружението.


Видяно 36 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.