Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

1xGALAXY бонус игра с щедри награди от 1xbet

0
1xgalaxy бонус игра на 1xbet
Бонус игра с награди - 1XGALAXY, предоставена от букмейкъра 1xbet.

Онлайн сайтовете за залози често стартират различни бонус игри в своите платформи, с които целят да привлекат вниманието на своите потребители. Компанията за спортни залози 1xbet не прави изключение. Сред портфолиото ѝ от промоции и оферти често се срещат разнообразни игри. Такава е и новата придобивка в бонус секцията на букмейкъра, наречена 1XGALAXY. С нея горещото лятно време, преминаващо в сайта на 1хбет, ще се превърне в още по-вълнуващо.

Линк за 1xBet


Кой има право на участие в бонуса и какви са наградите?

Новата бонус игра в сайта на 1хбет е предназначена за всички клиенти на букмейкъра, които имат акаунт или тепърва ще си създадат такъв. Началото на промоцията бе дадено на 24 Юни, като битката за наградите ще продължи чак до 30 август. В разгара на летния сезон, точно на 31 август, ще бъдат изтеглени и големите печеливши.

Наградите, които 1хбет е подготвил в рамките на тази промоция, са доста атрактивни и определено ще зарадват потребителите им. Те включват предметни награди, както и бонус точки. Последните могат да се използват в сайта на букмейкъра за закупуване на безплатни залози ли врътки. Наградите пък са изключително вълнуващи за феновете на смартфони от водещата компания Samsung. Ето и какви са те:

Вид наградаБрой победители
Samsung Galaxy Note 10+ Special Edition със слушалки Galaxy Buds, кожен калъф и ексклузивна колекционна картичка10
Samsung Galaxy S20 Ultra15
Samsung Galaxy Note 1025
Samsung Galaxy Tab S650
Samsung Galaxy Buds Plus100
5000 бонус точки20
2000 бонус точки30
1000 бонус точки40
500 бонус точки50
200 бонус точки100
100 бонус точки200
50 бонус точки300

Наградите са доста апетитна хапка за всеки един клиент на компанията. С настоящата си оферта, компанията още веднъж затвърждава щедрата си политика за наличните 1xbet промоции в сайта. Най-хубавата част при тази бонус игра е, че няма нужда да извършвате нещо по-специално, за да попаднете в томболата. Просто трябва да правите стандартните си залози със сума от поне 12 лева, с които да трупате билети. Колкото повече билета спечелите, толкова по-голям шанс да попаднете сред печелившите съществува.


Как се печелят билети?

Както вече споменахме, за да спечелите билет за играта, трябва да извършите конкретен залог над определена сума. Няма значение на какъв коефициенти или на какво събитие ще бъде залогът. Важното е той да покрие конкретен праг, от който зависи колко билета ще получите. Ето и как да разберете колко билета ви се полагат за определена сума на залога:

Сума на залогПолагащ се брой билети
12 лв. или повече1
25 лв. или повече3
62 лв. или повече10
124 лв. или повече25
249 лв. или повече60
373 лв. или повече90
621 лв. или повече160
1 243 лв. или повече350
1 864 лв. или повече600
2 486 лв. или повече1000

Допълнителни правила и условия към бонуса

По подобие на останалите бонуси от компанията, и тук 1xbet има конкретни изисквания към участниците. Преди всичко, трябва да имате акаунт в системата на оператора, след което да сте попълнили профила си в сайта, както и да дадете съгласието си за участие в рамките на 1xGalaxy бонуса.

От предишната точка става ясно, че за да се сдобиете най-малко с един билет, трябва да заложите поне 12 лева. Това е минимумът за спечелването на един лотариен билет. Печелившите ще бъдат изтеглени на 31 Август, като тези от вас, които са спечелили някоя от предметните награди, няма да имат възможност да грабнат и бонус точки. Само първата награда ще важи.

Офертата на букмейкъра е доста по-различна от тези, които ще откриете при останалите онлайн букмейкъри у нас. Въпреки това обаче, 1xbet често обявява подобни игри с награди за своите почитатели. Чрез 1xGalaxy букмейкърът им дава още един шанс да опитат късмета си и докато печелят от стандартните си залози, да се сдобият с допълнителна награда от томболата. Желаем ви успех!

Видяно 42 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.