1xBet раздава 200% бонус за залози в раздела 1xGames

0 коментара
1xbet бонус за раздел 1xgames
Промоция 200% печалба за игрите от 1xGames в сайта на 1xBet.

Онлайн букмейкърът 1xbet разполага с бонус оферти за почти всички раздели в своя сайт. За основните секции – това е сигурно. Към наличните промоции обаче бе добавена и оферта за феновете на раздел 1xGames. Всеки ден, операторът ще тегли от печелившите залози в раздела и ще удвои печалбата от направения залог. По този начин, потребителите ще могат да се радват на 200% печалба от залога си на игрите в съответния раздел. Нека обаче разгледаме по-подробно какви са правилата и изискванията към офертата.

Към раздел 1xGames


Същност на бонуса

Както вече споменахме, новата оферта на 1xBet прави печалбата ви от залог на игрите в раздела 1xGames 200%. За да се класирате за бонуса, трябва да имате залог със сума минимум 3 лева. Само така ще се класирате в жребия за бонуса, като имате предвид, че единствено залозите с реални пари важат за промоцията. Споменавайки жребия, нека уточним, че бонусът на 1xbet се раздава всеки ден на 10 000 печеливши. Това ще рече, че ежедневно букмейкърът удвоява коефициента на спечеления залог в раздела 1xGames и по този начин увеличава печалбата на печелившите. Важното е да имате класирал се залог за промоцията и да попаднете сред печелившите.

Важно е да уточним, че участие в бонуса могат да вземат единствено регистрирани играчи на компанията. Ако все още нямате акаунт при този букмейкър, може да прочетете нашето ревю за 1xbet и да разберете начините за създаване на сметка. Освен че трябва да имате регистрация, участието в тази промоция изисква вашият профил да бъде попълнен. Това ще рече, че трябва да имате въведени в акаунта си вашите имена, телефонен номер, имейл и адрес. След това, достъпвате настройките на профила си и избирате “Участие в бонус промоции”. Там ще потвърдите желанието си да попадате в тегленето на печелившите участниците в бонуса за 1xGames.


Изисквания към офертата

След като разгледахме основните положения за офертата, нека обърнем внимание и на нейните правила. Както всеки един 1xbet бонус, и при този има определени изисквания, които трябва да бъдат спазени. Ето и кои са те:

 • Минималната сума на залога, с който може да влезете в участие за промоцията, е в размер на 3 лева;
 • Зачитат се единствено залози с реални пари;
 • Ако вашият залог е спечелил бонуса от 200%, ще получите уведомление за това чрез съобщение в профила си;
 • Печалбите от промоцията се превеждат по акаунта ви във вид на кеш сума;
 • Този бонус не изисква превъртане или разиграване, така че ще може да го използвате както намерите за добре или пък да го изтеглите;
 • Няма ограничение в броя на залозите, с които може да участвате в промоцията;
 • Бонус офертата е валидна само веднъж за една сметка, едно семейство, един компютър и един IP адрес;

В допълнение ще отчетем, че някои игри от раздела не участват в този бонус. Това са:

 • Рулетка и African Roulette
 • КЧ Dice
 • КЧ Рулетка
 • КЧ Покер Light

Все пак ще може да се класирате за промоцията с много видове игри от различни категории. Сред тях спадат игрите със зарове, състезанията, популярните видове 21, Super Mario, Durak, домино, напръстници и много други.

С офертата за раздела 1xGames, букмейкърската компания 1хБет допълва по много добър начин наличните си оферти за свои потребители. Правилата на бонуса не изглеждат никак сложни, така че смятаме офертата като подходяща за всички фенове на игрите в сайта. Мнението ни за бонуса е отлично, като чрез него може само да спечелите.

Видяно 9 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.