Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Ежедневни eSports оферти с бонус календара на 1xbet

0
1xbet esports бонус календар
Бонус календар с ежедневни eSports оферти от 1xbet.

Индустрията на електронните спортове се превърна в изключително популярна през последните години. Във време, в което феновете нямат възможност да залагат на реални спортни събития, електронните спортове са доста устойчиви. Тяхната популярност продължава да се покачва и прогнозите са за бурно развитие в бъдещето. Анализаторите на Nostrabet са на същото мнение, но в следващите редове ще разгледаме едно предложение на букмейкъра 1xbet, което е свързано с е-спортовете. Става дума за специалния бонус календар на оператора, който дава възможност на потребителите да грабнат ексклузивна оферта всеки ден.

Към 1xBet eSports


Какво представлява бонус календар за еспортове от 1xbet?

Компанията за спортни залози, казино игри и други интересни предложения – 1xbet, е позната на широката аудитория с голямото разнообразие от оферти, които има. Сред наличните 1хбет бонус код промоции са различни оферти за нови и регистрирани играчи, за които сме описали повече информация в нашето специализирано ревю. Освен тях обаче, компанията предлага и календар с бонуси за електронни спортове.

Повечето от вас може би знаят, че 1хбет е един от най-големите провайдъри на залози за електронни спортове. Портфолиото от предложения в 1xbet esports секцията е огромно, като потребителите могат да избират както от игри, провеждани между реални играчи, така и събития, които са компютърно генерирани. За всички тях са предназначени и офертите от бонус календара.

Голямото предимство на бонус календара за е-спортове на компанията е, че има различни оферти всеки ден. За да ги разгледате, трябва да влезете в своя профил в 1хбет и да заредите подраздела за eSports офертите в Promo секцията на сайта. По този начин ще получите достъп до промоцията за деня. Към всеки бонус се изписват неговите правила, същност и условия, които трябва да бъдат спазени.


Какви видове бонуси за eSports се предлагат в календара?

Най-често срещаните типове оферти в бонус календара за електронни спортове на 1хбет са свързани с кешбек за направените залози. Той може да бъде 10%, 20% или дори 30%, а понякога може и да надвиши тази стойност.

В някои случаи 1хбет може да предложи и друг тип оферта, като например получаване на безплатен залог или 1xbet бонус без депозит. Това зависи от решението на оператора.

Колкото до различните игри, за които се предлагат бонуси, те са доста разнообразни и се различават всяка една седмица. Игрите за деня със сигурност са различни, като включват популярни предложения като Angry Birds, Battlefield, Pro Evolution Soccer, FIFA и други.

Говорейки за ФИФА, нека опишем една примерна оферта за събитията на тази игра, която е сред най-популярните в индустрията. 1xbet предлага кешбек бонус за залози на еСпортове от света на FIFA. Сред наличните турнири са Шампионска лига на УЕФА, Лига Европа и други. Пазарите, които се класират за кешбек сумата, включват краен победител, двоен шанс, хендикап, следващ гол и други. От вас се изисква да направите класиращ се залог.

  • Ако той загуби, ще получите определен процент от сумата на залога си обратно.
  • Ако пък спечелите, ще се поздравите с полагащите ви се печалба.

Хубавата новина тук е, че всички събития са налични с пряко предаване от 1xbet. Това ви позволява да гледате мача на живо и да следите в реално време как се развива залогът ви.

Бонус календарът за еСпортове от 1хбет е едно прекрасно допълнение към цялото портфолио от промоции и оферти на компанията. Чрез него почитателите на eSports мачове ще се насладят на множество допълнителни оферти, които са на разположение ежедневно.

Видяно 44 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.