Кубрат Пулев ще се боксира в САЩ

0
Кубрат Пулев
Снимка: lap.bg

Кубрат Пулев възражда кариерата си. До няколко месеца Кобрата ще се боксира в САЩ, съобщи самият той в Пловдив на среща със студенти от Висшето училище за сигурност и икономика. „Надявам се с още няколко двубоя след това отново да се изстрелям нагоре“, заяви Пулев.

Той призна също, че не е изненадан от победата на Александър Усик над Антъни Джошуа, и прогнозира, че Усик ще спечели и мача-реванш в Украйна.

Кобрата разкри, че е дошъл в града под тепетата по покана на студентите, за да обсъдят проблемите, които ги вълнуват. След това той се видя с ръководството на Висшето училище.

„У нас всеки може да стане политик, но не всеки – боксьор. Трябва да се занимавате с това, което обичате“, обърна се Кобрата към студентите. След това им разказа как е станал боксьор, какви трудности е срещнал по пътя си и защо е отказал да смени името си и националността въпреки примамливите оферти.  

Видяно 19 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.