Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Циципас без проблеми срещу беларусин според bet365

0
стефанос циципас

Тенис турнирът на трева в Майорка от сериите АТП 250 продължава в сряда (22.06) с мачовете от втори кръг при мъжете на сингъл. За място в третия кръг един срещу друг се изправят Стефанос Циципас от Гърция и Иля Ивашка от Беларус. Срещата ще започне не по-рано от 12:00 ч. (българско време).

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава категорично предимство на балканеца. Коефициентът за победа на Стефанос е 1.44, докато този за беларусина е 2.75. Благодарение на разлчните bet365 оферти вие увеличавате шансовете си за печалба, без да влагате излишни средства.

23-годишният Циципас, който заема 6-то място в световната ранглиста, има две победи в последните си пет срещи. Гръкът претърпя поражение от Ник Кириос на турнира на трева в Хале. Циципас и Иляшка се изправят за трети път еидн срещу друг, като предишните две срещи бяха спечелени от гръцкия състезател и се проведоха през последните 4 месеца.

28-годишният Иляшка, който заема 40-то място в световната ранглиста, има три победи в последните си пет мача. Беларусинът вече запсиа една победа в Майорка, отстранявайки в първи кръг финландеца Емил Руусувуори с 6:4 и 6:1. За последно Иля игра три мача от един турнир на турнира на трева в Хертогенбас, Нидерландия.

Видяно 17 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.