Ники Михайлов: Победата е невероятен опит за младите

0
Николай Михайлов
Lap.bg

Капитанът на Левски Николай Михайлов коментира отстраняването на гръцкия ПАОК. Двата тима завършиха наравно 1:1 на негостоприемния „Тумба“ и така българският отбор продължава напред след общ резултат 3:1.

“Искрено се радвам, че успяхме да играем добре, вкарахме хубав гол, защитавахме се на ниво. Беше малшанс да ни вкарат, но не загубихме и заслужено продължаваме напред“, коментира Михайлов. 

„Радостен съм за тези момчета, този отбор премина през много. Знам, че феновете ни подкрепят в България, искам да им благодаря за всичко, което правят за нас. Елиминирането на ПАОК е за тях. Аз съм започнал да играя на тези години, това е уникален опит за младите и да трупат игрово самочувствие“, призна стражът. 

„Вече имаме и класа с чужденците отпред, но не искам да деля, добро представяне, заслужена елиминация на един голям балкански колос. Видяхте, че те накрая също се изнервиха. Титуляри започват млади хора, невероятно е за тях и съм радостен. Цялата фамилия ми е била на “Герена, кръвта ми е синя, юноша съм на този клуб, радвам се след толкова години да съм тук“, завърши емоционално след победата Ники. 

Видяно 10 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.