Когато и да напусне Оле, все ще е късно

0
Оле Гунар
Снимка: Twitter

Оле Гунар Солскяер продължава да е мениджър на Манчестър Юнайтед. Вероятно милиони фенове на „Червените дяволи“ стават сутрин и първото нещо, което правят… е да проверят дали това все още е така.

Специалистът разполага с куп звезди в състава си, но въпреки това вече няма шансове за титлата и не е категоричен в Шампионска лига.

През лятото бяха привлечени суперзвездите Кристиано Роналдо, Джейдън Санчо и Рафаел Варан. 

В предишните трансферни прозорци към Юнайтед се присъединиха рекордни попълнения, които и в момента са част от отбора.

Оле разполага с играчи от световна класа във всяка една линия, но в „червената“ страна на Манчестър следват издънка след издънка.

Кристиано Роналдо

На практика Кристиано спасява сезона от тотален крах до момента с куп късни голове.

Ако не беше той, то Солскяер отдавна щеше да си е стегнал багажа.

А когато и да го направи, то все ще е късно. При този старши треньор се видя, че постоянство е непозната дума. Няма вече място за оправдания и компромиси. Достатъчно дълго време Манчестър Юнайтед не е шампион и в клуба трябва да подпишат с някое доказано име.

Треньор, който е от елита на футбола. Гений, какъвто беше Алекс Фъргюсън.

Уви, Оле е ученик на Съра, но е много далеч от неговата осанка и футболен ум. Разолага с качества и вероятно би бил отличен наставник за някой от средняците във Висшата лига. Малцина обаче могат да се справят с тази съблекалня на „Олд Трафод“ в момента.

Видяно 13 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.