Нов начален бонус от 300% предлага Palms Bet на новите си клиенти

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
бонус 300% за спорт от palms bet

Онлайн букмейкърите са известни с разнообразните си оферти и понякога – честата им промяна, особено когато става дума за стартови бонуси. Точно такъв обновен бонус предлага за своите клиенти българския букмейкър Palmsbet, чиято спортна оферта бе обновена. Тя вече дава на играчите цели 300% бонус, но до доста по-ниска сума от преди. Прочетете следващите редове, за да разберете повече относно офертата.

Вземи този бонус


Колко е сумата на новия бонус от Palms Bet?

Операторът няколко пъти променя своята промоция за спортни залози, която се дава след регистрация в сайта. До края на тази година вече има нова оферта, която може и да бъде удължена като период. Началната оферта на Palms bet за спорт вече представлява 300% от направения депозит до максималната сума от 30 лева. От нея могат да се възползват единствено новите играчи в сайта, като бонус средствата се дават под формата на безплатен залог.

Това не е първата оферта от тип безплатни залози, която се среща сред промоциите на Palmsbet. Все пак, нека уточним, че при този вариант на бонуса, когато направите залог с бонус средствата, при евентуалната печалба ще получите единствено чистата печалба от залога. По-лесно ще бъде да го представим с пример – да речем, че залагаме 10 лева безплатен залог на събитие с коефициент 2.00, тогава при успех получаваме само 10 лева от общата печалба на залога. В случая тя е 20 лева (10 х 2.00), но сумата на безплатния залог не се зачита.


Какви са правилата за усвояване на бонуса?

Както и при останалите оферти на букмейкъра, и при този бонус има определени правила, които трябва да бъдат спазени. Нека ги отчетем в следващия списък:

  • Офертата е валидна само за нови клиенти и не изисква използването на бонус код.
  • Бонус сумата може да се използва единствено за спортни залози, като казино игри или виртуални са изключени.
  • Нужно е да превъртите общата сума на бонуса и депозита 5 пъти, преди да получите достъп да изтегляте натрупаната печалба.
  • Няма минимален коефициент за пазарите, които се класират за бонус офертата от Палмс Бет.
  • Повтарящи се залози няма да се класират в рамките на промоцията
  • Залог, който е затворен с cash out, също няма да се класира.
  • Депозити, които са направени посредством услугите на електронните портфейли Neteller и Skrill, няма да се класират в рамките на офертата.
  • Букмейкърът ви дава срок от 30 дни, в който е нужно да изпълните всичките му изисквания.

Нашето мнение за бонуса

Новият бонус за спортни залози от Palms bet определено впечатлява в процентно съотношение, но не и като размер на офертата. Все пак, с минималният депозит в сайта от 10 лева ще получите 300% или точно 30 лева бонус. Това ще рече, че ще разполагате с 40 лева сума по своята сметка, с която да стартирате в платформата на букмейкъра. Правилата по усвояването на бонуса не са никак тежки, така че лесно ще може да ги изпълните в посочения срок. Желаем ви успех!

Видяно 23 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!