Нов бонус до 200 лева от Efbet след регистрация

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
efbet нов начален бонус до 200 лева

От началото на месец Март новите клиенти на Efbet вече могат да се възползват от двойно по-голям бонус при регистрация в сравнение със старата оферта. Това е добра новина за всеки, който тепърва ще се регистрира в сайта, понеже ще може да се възползва от доста солиден бонус. Него ще опишем с подробности в следващите редове.

Изискайте своя бонус


Начален бонус след регистрация от 200 лева

Размерът на новия бонус, който от Ефбет предлагат на своите клиенти, е 200 лева. Това е двойно увеличение спрямо предишната оферта, която беше в размер на едва 100 лева. С новия бонус Efbet драстично покачва своето ниво и се нарежда сред първенците у нас, що се отнася до размер на начален бонус след регистрация.

По време на регистрация може да използвате нашия бонус код – 11964 – и да получите бонуса.

Само новите клиенти на компанията, които се регистрират в Efbet след 01.03.2019 г. имат правото да активират бонуса. Разбира се, те трябва да депозират поне 10 лева в своите сметки, за да вземат бонус. Размерът на самия бонус е 100% върху сумата на първия депозит до максимума от 200 лева. Самият бонус е под формата на безплатен залог и за него има определени условия, преди изпълнението на които клиент няма право да тегли от сметката си.

Началният бонус е само една от офертите, които Ефбет предлага. Може да прочетете подробна информация и за останалите промоции в нашето Efbet бонус код ревю, където има детайли за бонуса при презареждане, допълнителните игри и други. След като вече се запознахме със същността на офертата, нека видим и какви са нейните правила.


Правила и изисквания към бонуса

Вече споменахме за минималната сума на бонуса, която се изисква за активирането му, но след като бъде получена бонус сумата, тя трябва да се превърти. Условието е клиент да превърти сумата на бонуса + тази на депозита общо 3 пъти на спортни залози в сайта. Казино залозите не важат за тези условия на превъртане. Ето и какви правила трябва да се спазват, за да може залозите да се зачитат към превъртяната сума:

  • минимален коефициент на селекция е 1.50 и всички залози на селекции с по-нисък коефициент няма да се зачитат;
  • залози на азиатски хендикап, линии, равенство няма залог и четно/нечетно не се зачитат към превъртането;
  • ако използвате Cash out за вашия залог, той също няма да се зачита към сумата на превъртане. Само завършени залози като печеливши или губещи се зачитат;
  • залози с безплатни залози не се зачитат към сумата на превъртане;
  • клиент може да разполага само с един активен бонус в един и същ момент;
  • срокът за изиграването на безплатния залог под формата на бонус е 7 дни;
  • клиент има общо 30 дни от датата на квалифициращия депозит, за да усвои напълно бонуса, изпълнявайки всички условия по превъртането му;

Ще допълним, че в сравнение с правилата на стартовите бонуси от другите компании, тези на Ефбет са доста приемливи и не изглеждат трудни. Разликата с условията, които съществуваха при старата оферта, е, че при новата имате седем дни за изиграването на безплатния залог вместо 10.

Също така, добре е да знаете, че при депозити с услугите на Skrill или Neteller бонус не се начислява. Ще трябва да използвате някой от останалите методи, като банков превод, EasyPay или друг.


Мнението ни за офертата

Началният бонус на Efbet вече е по-добър от всякога. До този момент компанията не беше предлагала бонус с подобна сума за своите клиенти. Лошата новина е, че вече съществуващите потребители няма как да се възползват от промоцията, но пък добрата вест е за бъдещите клиенти на компанията. Те ще имат възможността за летящ старт на своето забавление в платформата на първия лицензиран онлайн букмейкър в България. Бонусът е добър, понеже удвоява първия ви депозит и ако приемем, че го изискате напълно, ще разполагате с 400 лв. по сметката си (които трябва да превъртите 3 пъти или да имате уредени залози на стойност 1200 лв.).

Новата оферта на Ефбет е активна за играчи от всякакви устройства, включително пълната версия на сайта и апликациите за Android и iOS. Промоцията приковава вниманието и определено може да донесе само позитиви на феновете и бъдещите потребители на компанията.

Видяно 19 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!