Троа може да поднесе изненадата

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
прогноза 2
Събота 5 март 21:00 ч

Ница са без гол от 2 мача, макар сега да посрещат опашкаря Троа у дома.

Хатем Бен Арфа, звездата на домакините, продължава да е контузен, а бранителят Бодмер играе като плеймейкър. Играта на отбора не върви и няма никаква координация между атака и защита. Така Ница разчита главно на пробиви по фланговете и центрирания. Крилото Козиело е майстор на асистенциите, но е контузен. Ница иска да играе в Европа, но не показва нужните качества. Аут е и централният бранител Байсе, който е наказан.

Троа пък е много разочарован, след като допусна ранен гол и падна с 0:1 от Лориен. Играчи няма за какво да се борят, но вероятно ще играят и без напрежение. Тимът има 2 победи като гост през сезона и беше доста проблемен за Монако. Дори да изпадне, Троа е опасен съперник и не трябва да се подценява. Гостите са без халфа Камюс.

Ница искат да се върнат на победния път, но от много натиск в последния мач паднаха с 0:2, оголвайки се в защита. Троа ще има шанс за контри. Прогноза 2.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 15 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!