Ница търси 4-ти успех у дома

0
прогноза 1
Петък 22 април 22:00 ч

Ница приема изключително слабия в отбрана тим на реймс в опит да продължи да се бори за Европа.

Микаел Льо Биан, Симон Пуплен, Матийо Бодмер и Махамане Траоре още са аут за домакините, но последните двама ще играят преди края на сезона.

Реймс пък трябва да намери заместник на Яба Канкава, който е с травма. Али Ндом може да започне в отбрана като резултат от това. Хамари Траоре трябва да смени Лас Бангура по дясното крило, след като игра добре в последния мач на Реймс.

Ница и Реймс правят ъндъри в последите си 6 мача. Гостите обаче допуснаха поне по 2 гола в 8 от последните си 9 гостувания. Ница не е допускал гол срещу този съперник вече в три двубоя и спечели последните си 3 мача. Реймс не е печелил като гост вече 5 мача.

Ница, които едва не удариха Лион в предния кръг, се целят в място в Топ 3. Момчетата на Клод Пюел ще искат да изпратят съобщение до враговете си. Реймс пък е извън зоната на изпадащите, но не се чувства сигурен. Домакините спечелиха последните 3 мача на своя стадион и ще иска да го сторят пак.

Прогноза 1.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 10 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.