BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Нидерландия vs Германия – Създай залог за Днес: 29.03.2022

0

Квалификационният цикъл за някои страни продължава, но не и за колоси като Германия и Нидерландия. Те отдавна са сигурни за Мондиал 2022, затова ще спретнат зрелище с контролен мач помежду си. Избрал съм този двубой за днешния Bet Builder, а общият коефициент е @2.70:

Предложението може да бъде отиграно благодарение на бонусите на Bet365, където опцията за „Създай залог“ ще ви зашемети.

Над 2.5 Гола

Двубоят няма причина да остане скучен, особено с оглед на фурора, който „лалетата“ направиха преди броени дни срещу Дания – 4:2. Нападението е силно, докато в защита още има какво да се иска, така че има предпоставки за екшън.

Гол/Гол

Германците очаквам също да се включат в надстрелката. След идваните на Ханзи Флик всичко в офанзивен план изглежда далеч по-оптимистично. Очаквам, че и срещу класен отбор като Нидерландия това ще се види.

Над 7 Корнера

Ъгловите удари са един придатък към горните две предложения, но вдигат коефициента, а и самата линия е напълно достижима.

Видяно 19 пъти

Автор

Емануил Тодоров

Емануил Тодоров

Емануил има повече от 5 години стаж в спортната журналистика и афинитет към прецизните футболни прогнози за водещите първенства и лиги.
Коментирай

Няма коментари.