Налични предложения от Bwin poker

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Покер секция в сайта на Bwin

Брандът на БиУин разполага с доста голям брой играчи, които ежедневно се докосват до специалната покер арена. Покер секцията в сайта на Bwin е една от най-посещаваните. Компанията прави всичко по силите си да държи атрактивността на играта налице и успява, понеже постоянно потребителите могат да се насладят на нововъведения. В следващите редове ще разкажем малко повече за покер раздела от bwin и какво може да се намери в него.

Опитайте Bwin покер


Раздел Покер и как се играе покер в bwin?

Още когато отворите покер секцията на сайта, ще видите някои от наличните опции. Там се показват последните предложения от бранда, както и някои акценти от различни турнири. В сайта на bwin обаче покер не може да се играе директно. Нужно е да свалите т.нар. покер арена. Това става през бутоните на началната страница. Те дават възможност да изтеглите софтуера за Windows или пък за мобилно устройство, където на разположение са приложения за iOS и Android.

Начална страница за раздел Покер от bwin

След като се сдобиете с покер софтуера, ще трябва да влезете в арената чрез вашите потребителско име и парола. Тогава ще може да започнете покер приключението си сред предложенията на Bwin.


Какви турнири и игри се предлагат?

Разнообразието по този показател е доста голямо. Различни видове турнири са налични в покер платформата на Bwin. Стратегическата игра дори може да се практикува на отделни маси, които предлагат самостоятелни игри. Не е задължително винаги да се включвате в турнири, но обикновено повечето играчи го правят. Турнирите предлагат доста добри възможности да спечелите солидни награди с малка входна такса за турнира. Нека изброим различни видове турнири, които могат да се намерят в платформата на Bwin:

 • Sit & Go турнири на една маса – на-популярният вид турнири, които се препоръчват за начинаещи играчи, които току що са преминали от кеш игри към турнири
 • Турнири на няколко покер маси
 • Турнири Heads-up – при тях игрите се провеждат само между двама играчи
 • Shootout турнири – този тип надпревари са различен вариант на турнирите, провеждащи се на няколко маси
 • Сателитни Shootout турнири – тези турнири дават възможност да се класирате за други, по-големи турнири, които обикновено се провеждат на живо
 • Bounty турнири – печелите награди, след като елиминирате някой съперник

В раздел Покер от Bwin разполагате и с календар на предстоящите турнири. Там се вижда името на турнира, вида на покер играта, на която се провежда, както и друга информация. През въпросния раздел става и регистрацията за турнирите.

Освен всичко това Bwin разполага и с множество бонус турнири, които предлага на своите потребители. Всяка седмица има надпревари, които дават възможност да се спечели допълнителна сума. Организират се и турнири в различни периоди, които идват със солидни награди за победителите. Всеки потребител на бранда може да се включи в турнирите, но ви съветваме преди това да се запознавате с правилата им.

Видовете покер игри, на които може да покажете умения в арената на Bwin, са:

 • Omaha
 • Omaha Hi-Lo
 • Texas Hold’em
 • Seven Card Stud
 • Seven Card Stud Hi-Lo

В помощ на потребителите

Букмейкърската компания Bwin разполага със специален раздел в своя сайт, който е предназначен за всички начинаещи покер играчи. Секцията се нарича Упътване за игра и е достъпна през вътрешното меню на покер раздела в сайта. Там има информация за всички предложения от бранда. Описани са различните типове игри, правилата за турнирите. Всеки начинаещ покер играч може да започне обучението си за игрите от тази секция, понеже в нея има подробна информация.

Bwin има упътвания за използването на покер софтуера от компанията. За потребителите е предвиден и речник с термините в покера. Може да се научите да играете покер, като прочетете правилата на играта Texas Hold’em. Обяснени са още различни ръце при игра на покер и също така са описани силите на покер ръцете. Не са спестени и разнообразни покер стратегии, които може да използвате. Всичко това е напълно достъпно за клиентите на бранда и посетителите на сайта, така че имате възможност да добиете информация за стратегическата игра от един водещ бранд в предложенията за покер игри.


Нашето мнение

Началото на Bwin е свързано със създаване на платформа за спортни залагания, но в последствие компанията интегрира и покер раздел. Чрез него тя си печели доста клиенти. Феновете на стратегическата игра са доста, а арената на Bwin е сред най-предпочитаните у нас, а и в целия свят. Брандът дава разнообразни възможности откъм игри и турнири. Освен това предоставя и свои промоционални надпревари, с които може да спечелите допълнителни средства. Bwin посреща всеки един нов играч в покер раздела със специален бонус при регистрация и първи депозит. Нека не забравяме и богатата помощна секция с упътвания за покер игрите в софтуера на бранда. Всичко това бележи само позитиви за компанията и според нас тя е удачен избор, когато става дума за залози на покер игри. Bwin се е доказал достатъчно в тази сфера, за да му гласувате доверие.

Видяно 3 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!