Начален покер бонус от bwin

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Начален бонус за покер от bwin

Покерът заема важна част от общия дял на най-предпочитаните онлайн залагания и игри. Стратегическата игра се практикува от много хора, някои от които са професионалисти, други – не. Важното в случая е да се намери добра платформа за провеждане на игрите, а такава се предлага от букмейкъра bwin. Тя е смятана за една от най-добрите, а допълнителни плюсове за нея добавя началната оферта при регистрация. Тя достига доста солидна сума и би допринесла положително за всеки един покер играч в сайта. Повече за бонуса ще разгледаме в следващите редове.

Покер бонус от Bwin


Същност на бонуса

Офертата е налична само за нови играчи, които се регистрират в покер раздела на bwin за първи път. Бонусът представлява 100% на първия ви депозит до сумата от 100 евро. Условието е първото захранване на сметката ви да бъде извършено до 30 дни след отварянето на акаунта. Освен това минималният депозит е на стойност €10.

Не може да вземете повече от 100 евро с този бонус дори ако депозирате по-голяма сума. Ако депозирате €50, ще вземете още толкова бонус. Не пропускайте да се запознаете и с условията на бонуса, понеже такива има. Самата оферта се усвоява на части, като всичко зависи от вашето представяне в покер раздела. Повече ще разгледаме в следващата точка.


Правила на офертата

Сумата на бонуса не се превежда директно по вашия баланс. Ще трябва да я усвоите, а за това е добре да познавате правилата на бонуса. Нека ги опишем в следния списък:

  • нужно е да спечелите 8 пъти сумата на бонуса в точки, като офертата е валидна само за раздел Покер в сайта на Bwin;
  • бонус сумата, за която сте се класирали, се разделя на 10 равни части и се усвоява част по част;
  • точките за превъртане на офертата се трупат с игри на покер в платформата на букмейкъра;
  • разполагате с 30 дни, в които да изпълните условията на бонуса и да го усвоите напълно;
  • по време на превъртането на офертата може да следите докъде сте стигнали през секция Бонуси във вашия профил;

Спазвайки тези условия, ще може да се възползвате изцяло от промоцията. Чрез нея ще получите допълнителни средства за игра, които може да превърнете в печеливши суми.


Нашето мнение

Стартовата покер оферта на Bwin не е за изпускане. Опцията е добра и с нея ще може да припечелите повече. Условията не трябва да ви притесняват, понеже имате доста дълъг срок за изпълнение. Трябва само да покажете покер уменията си в платформата на бранда и да трупате точки от игрите си. По този начин ще усвоявате частите на бонуса си. Това е една добра възможност да запишете по-добри печалби с bwin покер.

Видяно 26 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!