Секция Мултибет залози от Ефбет

0
Efbet Мултибет залози
Раздел Multibet залози в сайта на букмейкъра Ефбет.

В сайтовете на различните букмейкъри за онлайн залози може да срещнете разнообразни предложения. Има компании, които до голяма степен копират нещата, които има в някой водещ бранд и само променят събития и коефициенти, без да добавят нещо свое. Не е така в сайта на Efbet. Компанията се е доказала като сайт за залози, който не само разполага с добри предложения, но и се стреми да разработва свои собствени. Един от най-добрите примери за това в сайта на Ефбет е секцията Мултибет. Тя е налична от главното меню и точно за нея ще ви разкажем в следващите редове.

Към раздел Мултибет от Efbet

Какво има в раздела с Мултибет залози?

В секцията ще намерите бърз достъп до най-популярните футболни първенства, наличните събития към тях и основните пазари. Раздел Мултибет е достъпен през главната навигация на сайта. Още с отварянето му ще видите всички предстоящи мачове за водещите първенства. Основните шампионати, които се показват във въпросния раздел, са английската Висша лига, испанската Ла Лига, френската Лига 1, италианската Серия А и германската Бундеслига.

Сайтът на Ефбет ви дава възможност да скривате и показвате някое от тези първенства, ако не ви интересуват събитията от него. Това също е удобна функция. Към наличните събития, които предстоят, се показват датите и часовете на стартирането им. Има обаче и друга причина за удобството на секция Multibet, която е свързана с пазарите.

Страница Мултибет и налични събития в Efbet

Налични пазари за събитията от раздел Мултибет

Секцията не е удобна само с това, че събира на едно място предстоящите мачове от топ първенствата. Раздел Мултибет е изключително полезен с показването на някои от най-популярните пазари, на които може да се залага. Нека изброим кои точно са те:

  • Краен изход
  • Брой голове – под или над 2,5
  • Първо полувреме – Краен изход
  • Двата отбора да отбележат

За всяко едно налично събитие се показват тези пазари, както и коефициентите към всеки един. По този начин много лесно може да поставите своите залози. Все пак това са най-залаганите маркети в сайта на Efbet, а и не само. Най-вече залагащите избират да поставят своите залози на тези пазари. С раздел Мултибет от Efbet е много лесно да ги разгледате с коефициентите към тях за всички водещи футболни мачове.

Другата опция в самия раздел се показва, когато изберете с мишката върху двете стрелки срещу името на шампионата. Чрез различните опции може да нареждате наличните събития по различни начини, като например начален час или по азбучен ред с оглед на отбора домакин. Може да регистрирате сметка в Efbet и сами да се запознаете с всичките предложения на бранда.

Нашето мнение

Според нас раздел Мултибет от Ефбет е изключително удобен. Все пак в него се показват всички водещи събития и първенства. Това е изключително полезно за залагащите, понеже не е нужно да навигират в целия сайт и между разделите. Опцията е добра и когато желаете да направите сравнение в коефициентите за водещите футболни срещи в Ефбет и други сайтове. С помощта на раздела това става доста бързо. Удобството е налице, но ако трябва да търсим минуси, ние намираме един такъв. Би било много добре, ако Efbet постави бутони за преглед на статистика към всяко едно събитие. Такъв липсва към момента на писането на този материал, а подобна опция би била много добра и удобна за клиентите на компанията. Същото важи и за бутон, който да отведе клиента към всички налични пазари за конкретното събитие, но това не изглежда ключов фактор, понеже същността на самия раздел е в това да предложи топ събитията и пазарите.

В крайна сметка Multibet секцията на Efbet си остава една от запазените марки на компанията, с която тя впечатлява.

Видяно 92 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.