Мобилни бонуси

Бонуси за мобилни устройства не се срещат във всички сайтове за залози, но такива не са изключени. Запознайте с букмейкърите, които имат специални бонуси за залози през мобилни апликации и мобилни версии. Включили сме още и информация за самите бонуси и прилежащите към тях условия.

(0) оферти от (19) букмейкъра

Съжаляваме, но нищо не бе намерено...


Какво представляват мобилните бонуси?

Залозите през мобилните услуги, които онлайн букмейкърите ни предоставят, стават все по-предпочитани от залагащите. Доста по-лесно и удобно е да направим залог или да играем любимата си слот игра през телефона си. За тази цел компаниите предоставят мобилни апликации и мобилна сайт версия. Освен всички тези удобства, потребителите могат и да активират различни бонус оферти.

Сред сайтовете за залози се срещат такива, които предоставят на потребителите си специални бонуси, изготвени изцяло за използване на мобилните им услуги. Идеята на този тип промоции е те да се усвоят през мобилната апликация или мобилната версия. Когато се вземат от играчите, превъртането на офертите става посредством мобилните им устройства.

За да обобщим с няколко думи, мобилните бонуси представляват оферти, които са активни и могат да се активират единствено през мобилните услуги на букмейкъра.


С какво мобилните оферти са по-различни от стандартните?

Основната разлика за мобилните бонуси спрямо стандартните е, че тези за мобилни устройства са насочени изцяло към тях. Както вече посочихме, мобилните оферти са активни само през смартфони и таблети. При стандартните бонуси няма подобно правило. Това обаче не означава, че няма да може да ги използвате през мобилните услуги на букмейкъра.

Всеки един потребител на даден букмейкър ще има възможност да активира всяка една от промоциите, която е налична за клиенти. Предимството при сайтовете, които дават мобилен бонус, е, че с мобилната услуга получавате допълнителна оферта, която да усвоите.

При мобилните бонуси имате доста сериозно предимство, от гледна точка на факта, че ще може да ги активирате и да изпълнявате условията им навсякъде. Повечето онлайн букмейкъри предлагат апликации за Android и iOS – двете най-популярни мобилни операционни системи. Други предоставят мобилните си услуги единствено чрез мобилна сайт версия. Без значение коя услуга използвате, ще може да се възползвате от своя мобилен бонус в движение.


Как се активират мобилните оферти?

Мобилните бонуси задължително трябва да се активират през мобилната версия или апликацията на конкретния букмейкър. Това е основното им правило. Те не са достъпни за потребителите, когато използват пълната десктоп версия на сайта. Мобилните бонуси се активират, използват и усвояват изцяло през смартфон или таблет.

Разбира се, трябва да се запознаете с правилата и условията на конкретния бонус, след което да изпълните условията по превъртане. Не забравяйте, че всичко това трябва да стане през мобилното устройство.


Мога ли да използвам и други бонуси през мобилното си устройство?

Да, потребителите на онлайн букмейкърите и казината имат възможността да активират всеки един наличен бонус в сайта на оператора. Мобилната оферта е само допълнителна възможност, от която да спечелите. Малко са обаче сайтовете за залози, които предлагат подобен бонус.

Използвайки мобилните услуги на конкретен бранд, безпроблемно ще имате достъп до всичките му оферти. В това число влизат бонусите за нови клиенти, офертите за презареждане, бонусите за лоялност. Чрез мобилните апликации и сайт версии също така са активни бонусите без депозит, безплатните залози и други видове промоционални оферти, които се срещат по сайтовете.

Единственият лек недостатък, който може да се посочи в случая е, че има някои онлайн казина, които не предлагат конкретни игри за мобилни устройства. Това означава, че ако превъртате даден бонус и любима ваша игра не е налична през смартфона ви, ще трябва да изберете друга или пък да я играете през пълната версия на сайта. Тези случаи са рядкост.


FAQ

Мога ли да изискам начален бонус след регистрация през мобилно устройство?

Нужно ли е да извърша депозит през мобилното си устройство, за да получа бонус?

Кои букмейкъри предлагат мобилни бонуси?

Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.