Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Множествен залог в сайта на Betfair

0
Множествени залози в сайта на Betfair
Подробности около видовете множествени залози и системи в Betfair.

Спортните залози онлайн са любимо занимание на много хора в наши дни. Има дори такива, които залагат професионално и се прехранват с това. Използват се различни стратегии за залози и трупане на печалби. Много често хората търсят успешния залог чрез избор на само едно събитие, чрез залог на само една селекция. Твърде вероятно е по този начин да се постигне търсения резултат, но за да спечелите голяма сума пари, трябва или да заложите много пари на сравнително сигурен коефициент, или да заложите малко пари на изненада и висока ставка. И двата варианта изглеждат неприемливи, но затова са налични и опциите за комбиниране на селекции. В настоящия материал ще ви разкажем повече как да заложите на комбинация в сайта на Betfair и какви видове бива множественият залог.

Към спортните залози в Betfair


Залози на комбинации в Betfair

Потребителите в сайта на букмейкъра Betfair могат да извършват множествени залози само в спортната секция на сайта. В борсата може да залагате само на единични селекции. Въпреки това в стандартния букмейкърски сайт ще откриете доста опции. Множествените залози, които създавате, могат да включват най-различни спортове, събития и пазари. Дори може да комбинирате срещи на живо с такива, които все още не са стартирали. Единственото, което трябва да направите, е да си харесате събитие, да изберете върху коефициента на даден пазар и той ще се появи в електронния фиш.

Фишът за залози на Бетфеър е разположен в най-дясната част на главната навигация в сайта. Чрез бутона ФИШ ще може да го скривате и показвате. В електронния талон се показват всички избрани селекции. За всяка една се показва името на събитието, коефициентът и избраният пазар. Системата ви дава полета за въвеждане сума на залог към всяка една селекция. По този начин можете да поставите различни суми на отделните събития и да осъществите т.нар. сингъл залози. По-надолу ще видите и поле Комбинации, което ще разгледаме по-подробно.

Електронен фиш от Betfair и избрани селекции

На снимката сме избрали фиш с 3 футболни и едно баскетболно събитие. В частта с наличните комбинации първо се показва полето за въвеждане на сума за залог на права колонка. Показан е общият коефициент, а след като въведете сумата на залога, под нея ще ви се покаже и потенциалната печалба, която може да спечелите. Следват няколко други опции.

Електронният фиш на Betfair ви позволява да заложите и на системи. Те зависят от броя на селекциите, които имате във фиша. В случая, за 4-те селекции, имате възможност да поставите система от тройни или двойни колонки. Ако въведете сума на залог за всяка една колонка в полето, отново ще видите колко може да спечелите, а и колко дължите. Освен това се предлагат системи Янки и Късметлийските 15.

Наличието на всички тези опции във фиша за залози, когато залагате на комбинации, е показателно за улеснението, което Бетфеър ви дава. Единственото, което трябва да направите за вашия залог, е да си изберете вида на комбиниране, след което да въведете сума на залога и да изберете жълтия бутон Постави залози. Така залогът ви ще бъде потвърден, а ако изберете съседния бутон, ще изтриете всичко от фиша и той ще остане празен.


Какви опции още ни дава електронният фиш?

При залози на множествени събития в сайта на Betfair ще може да активирате опцията ACCA EDGE. Чрез нея може да застраховате залога си и да върнете сумата на залог обратно, ако само една селекция се окаже неуспешна. Нужно е само да отбележите отметката “Подсигури се с EDGE?”. Освен това във фиша се показва и информация за наличието на функцията Cash Out. Ще може да видите обозначението срещу всяка селекция, която направите, както и за целия множествен залог. Когато кеш-аут е на разположение за комбинацията, това ще се изпише точно под областта за множествен залог, както е на снимката.

В долната част на фиша се виждат още две опции. Нека видим кои са те и за какво служат:

  • Потвърди залози – ако активирате плъзгача, това означава, че се съгласявате с всяка промяна на коефициента и не желаете повторно потвърждение на залога;
  • Приемане на намаляването на коефициенти по време на залагане – ще активира съгласието ви да продължите с потвърждаването на залога дори ако има селекция, на която ставката е станала по-малка;

И двете опции са изключително полезни при залози на живо, понеже там коефициентите се менят бързо и често се получава така, че не може да поставите залога си. Когато отбележите, че сте съгласни с подобни промени, няма да има нужда да потвърждавате отново желанието си за залог след промяната в коефициентите.


Финални думи

Както виждате, поставянето на множествени залози в сайта на Betfair не е никак трудно. Системата е създадена така, че да е удобна за клиентите. Сайтът ви позволява да селектирате и извършвате комбинации между най-различни събития и пазари от различни или еднакви спортове. Опциите са налице, а залозите в сайта на компанията се извършват много бързо. Имате няколко възможности за комбинации, като дори сложните системи се залагат само с попълване сума на залог и няколко клика. После, в секцията с вашите текущи залози, ще може да разгледате какви са те и какво да очаквате от тях. Нашето мнение е, че комбинациите на спортни залози са много добър начин за реализиране на печалби, така че ви съветваме да извлечете максимума от тях в платформата на Betfair.

Видяно 104 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.