Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Методи за теглене на средства от bwin

0
Начини за изтегляне на средства от Bwin
Налични методи за изплащания в сайта на bwin.

Онлайн залозите са по-добри от стандартните залагания в пунктовете по много отношения. В мрежата залаганията се извършват много по-лесно, бързо и удобно, а освен всичко залозите са налични денонощно. Един от водещите сайтове за спортни залози у нас е Bwin. В него може да намерите доста разнообразни опции, с които да се опитате да спечелите някаква сума. Когато това стане, bwin, както и останалите онлайн букмейкъри, ви предоставят възможността да изтеглите своите печалби. Това става посредством разнообразни методи за теглене на средства. Кои са те и какви са особеностите им в сайта на Bwin, ще опишем в следващите редове.

Заявете теглене


Как да заявим теглене в системата на Bwin?

Много важно условие, което всеки един регистриран потребител, трябва да изпълни, за да може да тегли средства от сметката си, е да премине процеса по верификация. Той се изисква с цел да докажете самоличността си. Само тогава ще можете да теглите от сметката си. Верифицирането на акаунта ви се изисква веднъж и самият процес се извършва чрез представяне на копие от личен документ, като лична карта или шофьорско книжка. Веднъж преминали през процеса по верификация, няма да срещате затруднения за изтегляне на средства от акаунта ви.

Самата заявка за теглене на пари се прави, след като влезете в акаунта си и от там изберете раздел Моята сметка, намиращ се в горната част на сайта. Ще ви се покаже нова страница, в която може да проследите история на вашите залози, депозити, тегления и други действия. Във въпросната страница е налична областта Плащания, в която разполагате с бутон Тегления. Трябва да го изберете, за да ви се зареди прозорецът с наличните методи за теглене на средства. След това си избирате някой от тях, въвеждате нужните данни и потвърждавате заявката си за теглене. Времето за обработка на преводите варира спрямо избрания метод на използване.

Страница за заявка на теглене в сайта на Bwin


Начини за теглене на средства

В сайта на Bwin потребителите могат да се докоснат до различни методи, с които да заявят изтегляне на натрупаната сума по сметката си. Всеки един метод идва със своите особености, с които ще ви запознаем. Систематизирали сме цялата информация около методите за теглене на пари от bwin в следната таблица:

Метод на тегленеМинимално тегленеМаксимално тегленеТаксаВреме за обработка на транзакцията
Кредитна/Дебитна карта20 лева17 500 леванямаот 2 до 5 дни
Skrill20 лева17 500 лева4,90%до 24 часа
Neteller20 лева17 500 лева4,90%до 24 часа
Бърз Банков трансфер20 лева100 000 леванямадо 5 дни

Типовете банкови карти, които се приемат, са VISA, VISA Electron и Maestro.

Важно уточнение за методите на теглене посредством карти и Skrill е, че за да изискате изплащане чрез тях, първо трябва да сте извършили депозит в сайта с тяхна помощ през последните 180 дни.

Таксите при Скрил и Нетелър се налагат върху заявената сума, която желаете да изтеглите.

Времената за извършване на преводите са различни, като обикновено най-бързо се случват чрез електронните портфейли. От компанията предоставят и други опции за теглене на средства, но гореизброените са налични за българските играчи.


Нашето мнение

Вече сте наясно с характеристиките на наличните методи за заявка на изплащания в сайта на Bwin. Ако трябва да бъдем напълно откровени, броят им в платформата на Bwin не е от най-големите, но все пак са включени всички популярни опции. Bwin се е постарал да предостави лека, сигурна и удобна платформа за извършване на тегления по сметката. Поставените ограничения са напълно удобни за клиентите и смятаме, че всеки един би трябвало да бъде доволен от методите за изплащания в сайта.

Видяно 619 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.