10LV Inbet

Теглене на пари от сметката ви в Betfair – налични методи

0
Betfair теглене на средства
Описание на стъпките за изтегляне на пари от вашата Betfair сметка.

Онлайн букмейкърите коренно промениха хазартния свят и в частност залозите на спортни събития. В мрежата всичко се случва доста по-лесно, понеже ви трябват само устройство, акаунт в даден букмейкър и средства по сметката. Ние ви препоръчваме да избирате винаги сигурни и доказани букмейкърски сайтове, каквито сме описали в нашия сайт. Един от тях е Betfair. Компанията е известна най-вече със своята Спортна Борса за залози, но освен нея предлага на българските играчи и сайт за залози на спортни събития с фиксирани коефициенти. Най-сладката част от залозите е когато стане време да изтегляте натрупаните печалби. За тази цел от Betfair са приготвили няколко метода, за които ще ви разкажем в следващите редове.

Заявете теглене от Betfair


Как да изтеглим парите си от Betfair?

Първото нещо, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си. После избирате бутон Моята сметка, за да се появи падащото меню, откъдето селектирате Моята Betfair сметка. Това ще ви изпрати към нов раздел в сайта, през който може да настройвате различни предпочитания за сметката си. В него има раздел Плащания, който ще ви покаже няколко подопции. От тях избирате Теглене.

След като преминете през описания път, ще достигнете до страницата за теглене на средства. В нея може да видите история от тегленията си, както и да заявите теглене. Затова обаче има много важно условие в платформата на този букмейкър.

За да теглите пари от вашата Бетфеър сметка, трябва първо да регистрирате метод на плащане. Ако се питате как се регистрира метод на плащане, ето ви обяснението. Когато депозирате средства към вашия Betfair регистриран акаунт, методът, който сте използвали, автоматично се регистрира като активен метод за теглене на средства. Имайте предвид, че съществуват някои ограничения за определени методи, които също ще споменем. Засега е важно да запомните, че теглите средства само с метод, чрез който сте депозирали. Например, ако сте депозирали само през дебитна карта, няма да може да теглите през Skrill.

Страницата за извършване на заявка за изплащане на сума изглежда така:

Раздел Теглене на средства от сайта на Betfair

На снимката е показан и пътят, чрез който да стигнете до страницата. Виждате, че се показват всички регистрирани методи, като в момента са визуализирани алтернативните такива. Стандартно, при вход в раздела, ще ви се покаже възможността да изтеглите средства чрез последно използвания метод за депозит. В случая е използвана Кредитна/Дебитна карта, като ясно се вижда, че съществува такъв раздел. Хубавото е, че при заявка на теглене на сума от сайта на Betfair винаги ще може да използвате банковия превод като алтернативен метод.

За да изпълните заявката за изплащане на сума, трябва да въведете желаната сума за теглене, след което да потвърдите желанието си чрез избор на бутон Теглене. Когато сте регистрирали метод, т.е. сте депозирали преди това с този начин на разплащане, въведената сума пари ще бъде изплатена към същата сметка, била тя кредитна/дебитна карта или електронен портфейл.


Методи за изплащане на средства

Вече сте наясно с условието да имате регистриран метод на теглене, за да заявите такова. Сега нека видим и какви методи ще може да използвате.

Методи за теглене на средства от Betfair:

  • Кредитна/Дебитна карта – без такса
  • Skrill – без такса
  • Neteller – без такса
  • Банков трансфер – такса €5

Следната информация я няма налична в сайта на Betfair, но ние се постарахме да се доберем до нея чрез връзка с оператор на букмейкъра.

  1. Системата на компанията ви дава право на депозит с всеки един от изброените 4 метода, но и с още два – ePay.bg и paysafecard. Чрез тях обаче не могат да се извършват тегления, а само депозити.
  2. При теглене на средства чрез някой от вашите регистрирани методи няма ограничения в сумите за изтегляне. Ако искате, може да заявите теглене на 5 евро (не можете да депозирате по-малко от €6) или пък някоя по-голяма сума. Разбира се, тук трябва да вметнем и нещо допълнително. Ако методът, който използвате, ви налага някакви максимални ограничения за една транзакция, тогава трябва да се съобразите с тях.
  3. Що се отнася до таксите, при теглене на пари от Betfair само когато го правите чрез банков трансфер ще трябва да заплатите такса, която е в размер на 5 евро. При всеки един от останалите 3 метода не дължите такса.

Информацията, която ви представихме в настоящата статия, е достатъчна, за да сте наясно как да изтеглите печалбите си от вашата сметка в сайта на Betfair. Букмейкърът не предоставя чак толкова много методи за изплащане, но пък наличните са напълно достатъчни, за да изпълнят очакванията ви. Все пак, след като имате избор, това не е малко. Хубавото е, че няма ограничения в желаната сума за изтегляне, а и при повечето методи не се налагат такси. Много хора не са наясно как точно става изплащането на средства в Бетфеър, но вие вече не сте сред тях. Вече знаете всичко, което е нужно.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Експерт Залози Експерт Залози
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.