Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Melbet не приема играчи от България! Препоръчваме ви да се спрете на някой от лицензираните оператори в страната.

Melbet Рейтинг и Оценка

Вашият Отзив

Удобен за потребителя 1/5
Казино 1/5
Спортни залози 1/5
Поддръжка 1/5
Бонуси 1/5
Крайна Оценка 1/5
Отзив (мин. 50 символа)
Изпрати Отзив

Потребителски Отзиви

 1. Венцислав
  Пълни мошеници,забраниха мастер кард,казаха да си направим скрил пак недават да си изтеглим парите омагьосан кръг изпечени измамници
 2. Денис
  Имам печалба при тях,която не мога да си изтегля.Постоянно ми се казва че имали технически проблем.С две думи мошенници,при депозита нямаше проблем нали
 3. Виктор
  Мелбет винаги са ми били любопитен бранд и интересни като начин на замисъл и изпълнение. Като цяло смятам, че са доста удачен избор.
 4. Веселин
  Здравейте, имам проблем с Мелбет. Не мога да изтегля средствата си. Започват се едни постоянни изисквания и обработката на всеки документ трае 3 дни. До този момент съм изпратил: дебитна карта, лична карта, снимка с лична карта, комунална услуга, паспорт, книжка за МПС и акт за раждане. Съмнявам се, че това ще бъде последното, което да изискват. Имал ли е някой подобни проблеми? Какви са моите варианти? НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ този букмейкър
  1. nostrabet
   Здравейте, Веселин
   Разбираме, че са изискали основните документи, които се искат при първоначално теглене с цел верификация на играча. За съжаление не може да ви кажем дали това ще е последната стъпка. Прочетохте ли добре условията им. Може да изискат и друг тип документи. Проблемът при Мелбет, а също и при доста други нелицензирани букмейкъри е, че за момента няма как да бъдат регулирани в България. Вариантите ви са малко, като често се случва и да блокират акаунта без предупреждение. Докладвани са и други такива случаи. Освен да си изпратите документите и да чакате, то друго не бихме могли да ви посъветваме...

   Поздрави,
   Nostrabet
 5. Адриан Раднев
  Благодаря много за Melbet бонус код NOSTRABET, който дадохте по-долу на Пламен. И аз се възползвах от него, за да взема началния бонус. Бяха ми любопитни и реших да ги тествам за определено време пък да видим.
 6. Пламен
  За регистрация ми се иска промо код от къде да го видя
  1. nostrabet
   Здравейте, Пламен. Може да използвате нашият промо код NOSTRABET , когато попълвате регистрационната форма при създаването на акаунта си.
 7. Tihomir
  Изглеждат добър букмейкър с разнообразни предложения и интересни опции, но имат ли лиценз за България?
  1. nostrabet
   Привет, Тихомир!

   За момента нямат лиценз за България, а и от Melbet не съобщават дали скоро бих кандидатствали за такъв. По наше мнение е малко вероятно, защото основно разчитата на други пазари.
   Поздрави,
   Nostrabet


Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.