Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

0% марж всеки ден от Бетано за избрани мачове

0
betano 0% марж
Оферта за 0% марж на избрано събитие от betano спортни залози

Ако някога сте се чудели как букмейкърите оформят своите коефициенти за даден мач, то винаги трябва да имате предвид, че има стандартно понижение. Това се прави с оглед нуждата бетинг компанията да си уреди определена комисионна и печалба в своя полза от всеки двубой. Новата платформа на Betano спортни залози обаче предлага на своите клиенти специална оферта за такива случаи – 0% марж за избран двубой във всеки един ден от годината. По този начин потребителите получават чудесна възможност да играят при най-високите възможни ставки. В следващите редове ще разгледаме условията, за да се възползвате от тази оферта.

Към Betano Спорт


За кои събития е налично предложението?

Брандът подчертава в условията към тази опция, че ще бъде подбиран по един двубой от секция футбол, баскетбол и хокей на лед, който да предоставя на клиентите подобна възможност. Това са и сред основните спортове, на които се залага от почитателите. Компанията обявява на началната си страница събитията за деня, за които важи предложението за 0% марж, за да може всеки да се ориентира още с влизането на основната страница на платформата. Нулевия марж е активен единствено за пазар Краен резултат на избраното събитие.


Специално обозначение

Ако въпреки всичко не виждате кои мероприятия са с коефициенти според системата за 0% марж, Betano е измислил още един начин, за да не може да бъде пропуснато. Компанията поставя оранжева значка в полето на събитието, в което е изписано „0%“, с което се има предвид именно липсата на комисионни и такси за букмейкъра.


До кога важи тази оферта?

Betano не поставя конкретни изисквания за времето, по което се прави залог за съответния дуел, тъй като офертата важи за цялото времетраене на събитието. Освен всичко останало, тъй като самият бранд избира кои срещи ще се възползват от тази опция за деня, то няма и конкретни ограничения върху шампионатите, за които е приложим 0% марж.


Нашето мнение

Betano следва желанието на всеки хазартен играч да получава възможност да залага на максимално високи коефициенти, целейки се в най-високата възможна печалба. Подобен тип оферти има и в някои от другите конкурентни сайтове на компанията, така че насоката, в която разсъждава най-новият член на хазартното семейство в България, изглежда съвсем правилна.


Често задавани въпроси

За кои клиенти важи?

Betano открива тази опция за всички потребителите, независимо дали са нови, регистрирани, или други.

Трябва ли да активирам нещо за нулевия марж?

Офертата за 0% марж излиза, без да е необходимо да правите каквото и да било и е налична през всеки един ден от годината.

Какви са ползите?

Получавате възможност да играете на по-висок коефициент за избраната среща от секция футбол, баскетбол или хокей на лед.

Важи ли опцията за cash-out при това предложения?

Абсолютно. Betano не обвързва използването на това предложение с рестрикции върху други оферти на бранда.

Какво да направя, ако не ми излиза опцията?

Трябва незабавно да се свържете с отделите за връзка с клиентите, които да решат вашия проблем по най-бързия начин.

Видяно 739 пъти

Автор

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.