Марсилия с опит да се върне на победния път

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
прогноза 1
Неделя 6 март 14:00 ч

Марсилия отнесе Гранвил през седмицата в турнира за Купата на Франция, а сега ще се цели в нова поредица от победи в Лига 1, приемайки на своя „Велодром“ Тулуза.

Независимо от фатка, че шефовете на Марсилия изсипаха доста пари за трансфери, тимът не е от най-постоянните. Намира се на 13-о място в класирането, макар и с мач по-малко. Марсилия е на 7 точки от зона Шампионска лига, но трябва да започне с победите веднага. Предстои задължителен мач с Тулуза, а аут са Лукас Окампос и Брис Джа Джедже, докато Николас Нколу е с наказание. Абу Диаби е под голяма въпросителна, а в атака отново ще е звездата Мичи Батшуай.

Гостите са с лош сезон, като се борят със зъби и нокти оставането в групата. Тимът е на 19-о място и на 6 точки от спасителната зона. Тулуза са слаб гост напоследък и имат само загуби при последните си 5 визити. Михай Роман е единственият липсващ в състава. Марсилия не вкарва много у дома с 4 гола в последните срещи. Тимът не е бил Тулуза в последните им два сблъсъка.

Марсилия и Тулуза ще търсят начин да се върнат на победния път. Домакин обаче е Марсилия и прогноза 1.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 10 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!