Вардар ще заложи на защита срещу Малмьо, но шведите ще спечелят мача

0

Начало: Сряда 12 Юли 20:00 ч.

Вторият кръг на квалификациите в Шампионска лига ни е приготвил мача между Малмьо и Вардар Скопие. Шведският Малмьо ще има домакинското предимство в първата среща. Вардар ще се надява на добър резултат, който да запази шансовете им за класиране напред, преди реванша в Скопие след седмица.

Новините за Малмьо

Шведите ще търсят завръщане в груповата фаза на турнира, след като за последно я достигнаха през сезон 2015/2016. Те започват сегашното си участие на турнира директно от втората фаза на квалификациите. Основното предимство за тях е, че се намират по средата на шведското първенство, докато съперникът им трябваше да играе единствено контролни срещи. Малмьо е лидер в класирането, така че може да играе в Шампионска лига и догодина. Формата им напоследък показва, че са с 4 победи, 1 равенство и 1 загуба в 6 срещи. У дома са регистрирали 5 победи и 1 загуба от началото на кампанията.

Вестите за Вардар

Македонците успяха да стигнат до шампионската титла в страната си без особени затруднения. Вардар спечели титлата от последния сезон на македонското първенство с преднина от 13 точки на върха и само 3 загуби за целия сезон. Вардар записа две силни контроли по време на подготовката си за новата кампания. В едната победи Адмира с 2-0, а в другата загуби с 1-0 от Матерсбург.

Малмьо е с предимство

Шведите имат 2 сравнително значими предимства. Едното е, че играят у дома, а второто е, че се намират в доста по-добра спортна форма. Техният ритъм на игра е по-добър от този на македонския шампион. Това обаче не означава, че гостите са обречени. Те също имат своите аргументи за тази среща. Нашето мнение е, че основното, на което трябва да се надяват, е да не допуснат голяма загуба. Може и да го постигнат. В нашата прогноза ще заложим на комбинирания залог от победа за Малмьо и под 2,5 гола в срещата.

Прогноза: 1 & под 2,5 гола

Коефициент в Efbet за 1 & под 2,5 гола: @2.70

Видяно 8 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.