Билбао може да излъже отбора на Малага

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Прогноза 2, над 2.5 гола
Неделя 02 окт 19:30 ч.

След началото на сезона Малага се намира на 17-то място с необедителна статистика: една победа, две ремита и три загуби. По принцип домакините са отбор, който се старае да бъде в златната среда и да не изпадне. Не е ясно дали Здравко Кузманич ще играе, но със сигурност мача пропускат Уелингтон и Кеко – Серхио Гонтан Гаярдо.

За разлика от Малага, Биобао е на другия край в класирането, с четери победи и две загуби. Последните две гостувания Биобао ги спечели, като това му донесе и издигане в класирането. Общо взето Биобао играе добре и бележи голове. Няма контузени в редиците на гостите.

Мачовете между двата отбора не са от най-резултатните, като най-често срещаните резултати между тях са 0-1/1-0. Този път очакваме малко по-резултатен двубой. Интересен е факта, че и двата отбора получават доста картони (средно по два на мач за отбор).

Прогноза: 2 / над 2,5 / над 3,5 картона

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 10 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!