Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Лудогорец държи силен коз за триумф в Европа

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Лудогорец ще даде всичко от себе си, за да стигне до турнирен резултат срещу литовския шампион Жалгирис, който ще запази шансовете му за за краен успех в реванша.

В опитите за постигане на своята цел българският първенец държи силен коз, който му дава реални шансове да влезе в групите на Лига Европа и да остане в тях до пролетта, тъй като заради световното първенство всички срещи в груповата фаза няма да може да се изиграят до края на годината.

Козът на „орлите“ се казва Кирил Десподов. Един от малкото конвертируеми футболисти у нас, играч с безспорни футболни и лидерски качества, който също така притежава дух на победител и шампионски манаталитет.

Заради изоставането в лятната подготовка на Десподов му трябваше време, за да навлезе във форма, но представянето му и двата гола в Загреб затвърдиха впечатлението, че вече се доближава до своето оптимално игрово и физическо състояние.

Това е колкото приятна новина за отбора на Анте Шимунджа, толкова и неприятна за неговия съперник. Неприятна, тъй като Десподов е от онези футболисти, които могат да направят разликата на терена и да решат даден двубой само с едно докосване или отиграване.

Националът е истинско богаство за Лудогорец. Той с еднаква лекота бележи и изработва голове, и участва в най-футболните атаки на своите. Показал е също, че е способен да се разпише или да центрира майсторски и от статични положения. Към днешна дата Кирил има ключова роля при шампионите и самото му присъствие на терена вдъхва увереност и спокойствие на неговите съотборници.

Затова и тази вечер всички погледи на българите отново ще са отправени към него, защото ако допуснем, че в такъв мач няма да има много голови ситуации, Лудогорец трябва да покаже ефективност в завършващия удар. А щом в състава му е Кирил Десподов, няма нищо невъзможно и всяка противникова защита може да бъде преодоляна.


Видяно 20 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.