Сити пак ще излъже Ливърпул

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
прогноза 2
Вторник 2 март 21:45 ч

Ливърпул домакинства на Манчестър Сити в едно от дербитата на кръга във Висшата лига, след като „гражданите“ огорчиха съперника във финала за Кепитъл Уан Къп.

Мамаду Сако вероятно няма да се оправи навреме, което значи още проблеми в отбраната след Стивън Коулкър и Мартин Шкъртел. Лукас също се оплаква от проблем, което значи централна двойка Коло Туре и Деян Ловрен. Даниел Стъридж е уморен и вероятно няма да бъде рискуван.

Гостите може да направят някои промени. Джо Харт ще се завърне на вратата, докато Александър Коларов вероятно ще смени Гаел Клиши. Яя Туре е под въпрос за срещата. Ливърпул няма поражение от 14 мача у дома срещу Сити.

Гостите обаче са в добро настроение, биха в ШЛ и удариха съперника точно преди дни. Сити не може да си позволи и да губи, тъй като Манчестър Юнайтед вече е само на 3 точки зад тях. Ливърпул ще се оита да тръгне напред, но с тези проблеми в отбрана, може да бъде наказан.

Прогноза 2.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 3 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!