Ливърпул пак ще се развихри

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
прогноза 2
Четвъртък 18 Февруари 22:05 ч

Ливърпул гостува на стадиона на Аугсбург в мисия да създаде серия от силни резултати.

Домакините са без януарската покупка Джефри Гувелееув, както и без капитана Даниел Байер.

Пьотр Троховски и Ян Моравек са друг проблем пред наставника на немците, докато Александър Есвайн и Халил Алтънтоп може да се завърнат в игра. Аугсбург се опита да се опъне на Байерн Мюнхен, но стигна само до поражение с 1:3 срещу почти абсурдната защита на гостите, която бе без редица контузени.

Хонг Джеонг-Хо може да се окаже в лазарета след мускулна травма срещу Байерн, а Кристоф Янкер ще трябва да смени Калсен-Бракер в центъра на терена.

Ливърпул пък най-после дава изгледи, че започва да влиза във философията на Клоп, а в състава все пак се завърнаха Коутиньо и Даниел Стъридж. След 6:0 срещу Вила и без сериозна мотивация да пази отбора за уикенда, Клоп най-вероятно ще извади пълния си арсенал. В последните 7 от общо 8 мача на гостите срещите са завършвали с под 2.5 гола, когато говорим за Лига Европа. Ливърпул няма и загуба в 6 мача от надпреварата.

Аугсбург няма да влезе в срещата в настроение, тъй като натрупа 2 поредни загуби. Ливърпул пък изглеждаха на върха на щастието през уикенда и ще искат да продължат с това. Прогноза 2.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 4 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!