Live залози на Спорт от AlphaWin.bg

0
залози на живо на спорт от alphawin
AlphaWin спортни залози в реално време

Онлайн платформите за хазартни игри и спортни прогнози започнаха да демонстрират по-висока ефективност благодарение на последните стандарти за пренос на мобилни данни. Следенето и прогнозирането на срещи в реално време започна да се превръща в една от изискваните функции. Българският онлайн букмейкър АлфауинБГ осъзнава това желание на потребителите и бързо предоставя присъствието на точно такива. В следващите редове ще обърнем внимание на секцията Live залози, която в АлфаУин е маркирана с името „На живо“.

AlphaWin Спорт На Живо


Как да открием спортни залози на живо от алфауин?

Заредете основната страница на alphawinbg и след това се ориентирайте към секцията „На живо“, позиционирана в главното меню на сайта, точно до спортния раздел. Именно там са събрани основните спортни дисциплини, които позволяват правенето на прогнози в реално време – предложението на букмейкъра е само за регистрирани потребители, посетителите на alphawinbg могат само да разглеждат ставките, но нищо повече.

alphawin залози на живо

Каква е разликата между секцията „Спорт“ и „На живо“ в Алфауин?

Основната разлика между опциите за залози в спортния раздел на AlphaWin и тези в раздела на живо е свързана с протичането на мачовете в реално време. В раздел спорт е позиционирана програмата за предстоящите срещи от света на спорта. В раздела със залози на живо пък АлфаУин БГ поставя всички мачове, които са налични с опции за live залагания, т.е. протичат в момента.

Обърнете внимание, че електронните спортове, които са практически симулация на реални спортове, носят символа Е- пред себе си. E-Sports е съвсем друга категория от предложения на Alphawin и там спортът е практически електронни и компютърни игри, които се играят в спорт.


Видове пазари за залози на живо от Alphawin bg

Логично е, когато една среща се предава в реално време, клиентите с лекота да могат да открият разнообразни предложения и динамични коефициенти. За разглеждането на същите е необходимо селектирането на конкретна среща. Веднага след зареждането ѝ могат да бъдат открити популярните подкатегории на пазарите:

 • Основни
 • Бързи пазари
 • 1 Минута
 • Специални за играч
 • Други
 • Корнери
 • Картони
 • Комбинации
 • Пазари за сет
 • Пазари за третина

Алфауин оставя и опцията за маркирането на всички залози и разглеждането им в обща категория, ако това би позволило на даден почитател да се фокусира върху тази идея. Разбира се, под всички категории има и различни пазари, където всеки един клиент на alphawinbg може да направи своята прогноза. Основните ставки зависят от вида на избрания спорт, като някои от наличните биват следните:

 • Краен победител – 1х2
 • Брой голове/точки
 • Равенство няма залог
 • Азиатски хендикап линии
 • Хендикап
 • Кой отбор ще спечели остатъка от мача
 • Точен резултат
 • Общ Брой – Домакин/Гост
 • Точен брой голове/точки,
 • Нечетно/четно
 • и много други

Алфауин посочва и още една много важна подробност – в зависимост от типа среща, както и самото развитие на нея, пазарите могат да се променят, да повишават своите коефициенти и евентуално да ги редуцират. Всичко зависи от интереса към дадена среща, както и случващото се на игрището.


Алфауин мобайл за Live Sports

Брандът все още не е представил мобилно приложение за съвременните умни устройства. Отнема се и известно време за пускането ѝ, ала това не е чак толкова фатално. Алфауин мобайл е вариант, който работи отлично с платформите Android, Apple и дори Huawei. За целта е необходимо всеки един потребител да се логне през мобилния си браузър и да използва пълния спектър от възможности. Няма никакви ограничения коя точно категория ще бъде избрана, но не трябва да забравяме, че активни спортни прогнози и игра могат да се случват само за регистрирани потребители, посетителите могат да разглеждат платформата, коефициентите и да четат условия, ако това е техният интерес на този етап.


Live Stream от Алфауин за спорт на живо

Една от много любимите опции на всеки клиент в категорията Live Sports Alphawin е именно присъствието на пряко предаване за спортни събития. Трябва да обърнем внимание и на факта, че самата платформа е значително по-либерална и дори посетителите на сайта имат свободата да погледнат как точно изглежда идеята на тази опция при спортове като eSports. Алфауин предоставя пряко предаване за различни срещи в своето портфолио „На живо“, но само за определени спортове.

Лайв стриймингът на алфауин изисква стабилна интернет връзка и наличието на депозит в потребителската сметка на клиента. Алтернативен вариант за активиране е в последните 24 часа да има направен поне един активен залог.


Интерактивни анимации

Това е опция, която е достъпна дори за посетители на сайта. Интерактивните анимации на алфауин ни предоставят възможност да следим в реално време всичко, което се случва на терена. Един посетител може да види къде точно е топката, кой играе с нея и колко време остава до края на една среща. Освен това не трябва да забравяме и наличието на достъп до статистика, селекция на отбора и други. Опцията е налична при селектиране на среща и се активира автоматично в горния десен ъгъл. Има моменти, в които Alphawin не може да предостави тази опция, поради простата причина, че някои полу-аматьорски лиги нямат такова покритие.

alphawin футболни лайв залози

Обобщение

Платформата на Алфауин е доста добра и предоставя на всеки един клиент високи шансове не само да следи в реално време най-актуалните събития, но и да прави различни прогнози. Тази секция приема и индивидуални залози. Налични са някои от основните функции за редуциране на риска, а интереса към този вид live залози продължава да се засилва.


Често задавани въпроси

Мога ли да направя залог на живо за спорт, който не е наличен в секцията „На живо“ от Алфауин?

Ако този спорт не е наличен в момента, може би причината се крие в това, че сега няма активни събития от него. Проверете пак на по-късен етап.

Мога ли да използвам ранно изтегляне на залог – cash out в Live Sport Alphawin?

Разбира се, опцията се предлага в реално време, но също така обърнете внимание и на факта, че коефициентите също се променят.

Мога ли да направя множествен залог в секцията Спорт на живо от Алфауин?

Да, изберете селекциите, които ви харесват и те ще се позиционират в електронния фиш.

Мога ли да гледам спорт на живо през alphawin mobile?

Разбира се, платформата позволява достъп от телефон или таблет. Алфауин напомня, че все пак трябва да разполагате с по-стабилна интернет връзка и батерия.

Има ли изискване за правенето на залози на живо в алфауин?

Да, единственото такова е да сте регистриран в alphawinbg и да разполагате с депозит или бонус в сметката си.

Видяно 36 пъти
Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.
Коментирай

Няма коментари.