Лимитира ли своите играчи букмейкърът Bwin?

Kristiyan Kyulyunkov
1 коментара
Лимитиране на акаунти от bwin

Онлайн залозите са изключително удобни и лесни за всички, но доста хора често се оплакват от един или друг букмейкър. Един от най-належащите въпроси, който вълнува много от онлайн залагащите, е свързан с лимитиране на Bwin регистрации. В тази връзка решихме да разгледаме как стоят нещата около букмейкъра bwin. Той е сред лицензираните у нас и определено привлича внимание. Компанията е достатъчно реномирана и доказана, за да ѝ се има доверие, но нека разгледаме какво показаха нашите проверки.

Вход в сайта на Bwin


Има ли оплакващи се от лимитации в bwin?

Проучвайки въпроса, проверихме различни сайтове – англоезични и български, в които клиенти споделят своя опит с букмейкърите. Истината е, че има много малко оплаквания за лимитации в bwin. Освен всичко не е ясно на 100% дали всички подобни коментари са истина. Доста хора споделят, че компанията е лимитирала акаунтите им, след като са записали успешни залози и са спечелили доста сериозни суми. Срещнахме и няколко оплаквания във връзка с анулирани успешни залози, а и от там – отменени печалби. Има хора, които казват, че компанията е ограничила максималната сума, която могат да поставят за залози. Последните обаче датират от доста назад във времето и едва ли са актуални и днес. Това са най-честите коментари във връзка с въпроса около лимитирането.

Нашата гледна точка
Ако вникнем по-дълбоко в оплакванията, можем да си направим някои изводи. Първо, ако даден клиент е спечелил сума и акаунтът му е бил блокиран при опит за изтегляне, основната причина затова по принцип се свързва с верификацията на сметката. Такава е нужна на всеки клиент, за да може да изтегля средства от своя профил в bwin или пък някой друг букмейкър. За съжаление, никой не споменава дали е преминал този процес. По отношение на другия проблем – с отменените залози, има вероятност те да са били на живо. Компанията ясно и точно споменава в правилата и условията си, че има вероятност предоставената информация на живо да бъде грешна. Това означава, че ако например системата покаже гол за даден отбор и вашият залог спечели, а впоследствие е станала грешка и да кажем, че голът е бил отменен, тогава е нормално печалбата да се отмени. В подобни случаи bwin, както и другите букмейкъри, са в правото си да отменят един или друг залог.

Не гарантираме, че става въпрос точно за описаните примери по-горе, но дори bwin да е лимитирал даден акаунт, най-вероятно е имало причина да го стори.


Кога брандът ще ви постави лимит?

Нека опишем няколко случая, в които е почти сигурно, че bwin ще ви ограничи акаунта:

  • арбитражни залози
  • уредени залози
  • неспазване на правилата и условията

Арбитражните залози са такива залози, при които залагащите правят няколко залога, с които със сигурност си осигуряват печалба. Bwin може да разбере, че залагате по подобен начин като прегледа сумите на вашите залози. При арбитражните залози те са доста специфични и различни, което веднага си проличава. Bwin не толерира подобни действия и няма да ви остави да залагате по този начин в сайта. Много малко букмейкъри позволяват арбитражните играчи.

Когато става въпрос за уредени мачове, също има голяма вероятност сметката ви да бъде ограничена. Нормално е да спечелите 3-4 поредни залога на висок коефициент, но ако имате безгрешни залози за крупни суми всеки път, то букмейкърът ще ви лимитира. Компанията не позволява подобен тип действия, а лошото в случая е, че има хора, които се оплакват, че са лимитирани след успешни залози, които са спечелили напълно честно.

Букмейкърът разполага с правила и условия, които се предлагат по време на регистрация и всеки трябва да се съгласи с тях, за да открие сметка. В тях са споменати всички права, които имат залагащите и компанията. Може да се свържете и със служител на бранда, за да отправите въпрос по тази тема, но бъдете наясно, че трябва да спазвате изискванията. В противен случай може да се сдобиете с лимитиран акаунт.


Защо bwin няма интерес да ви лимитира?

Представете си, че компанията започне да ограничава наред почти всеки свой потребител. Това със сигурност ще ѝ донесе лошо име, което пък ще допринесе за по-малък брой клиенти в бъдеще. Bwin няма интерес да ограничава сметката ви. Компанията просто държи да се спазват правилата и да се играе честно. Точно затова ви съветваме да се придържате към условията, да не търсите измамата, а просто да покажете вашите знания и умения. Брандът се стреми към привличането на все повече нови клиенти, а това няма как да стане, ако компанията е с лош имидж.


Нашето мнение

Въпросът около лимитирането и букмейкъра bwin е доста интересен. Наистина има оплаквания от този букмейкър, но те са незначителни в сравнение с коментарите по адрес на някои други водещи онлайн букмейкъри. Нашият съвет към всички настоящи и бъдещи клиенти на bwin е да спазват условията, да се верифицират пред букмейкъра и когато има някакъв проблем, да се свържат веднага с отдела по обслужването. Компанията предлага поддръжка на български за родните играчи, така че няма защо да се притеснявате. Помнете, че bwin няма интерес да ви лимитира, но има вероятност да го направи, ако преминете границата на позволеното.

Видяно 89 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

Един коментар

Публикуване
  1. Светослав
    Лимитират нов клиент след 2 дена игра и в крайна сметка печалба от 25лв. без нарушаване на каквито и да е правила. Отговорът беше следния: "Вашата сметка е ограничена за участия в раздел Спортни залагания поради вътрешни разпоредби".